„Totyogó a háztetőn” – a nap legcukibb videója

Egy zsidó családanya rendezésében új feldolgozása készült a klasszikus filmnek. Nehéz megállni mosolygás nélkül a látottakat.

Nemrég látott napvilágot a hír, miszerint ismét film készül a világ legismertebb tejesemberéről, és világsztár rendezi az új Hegedűs a háztetőnt. Bár sokak szerint nehéz lesz felülmúlni az 1971-ben készült verziót, érthető, hogy Anatevka lakóinak felejthetetlen története másokat is inspirált az „újrafeldolgozásra”.

Így történt ez azzal a zsidó anyukával is, aki 25 hónapos kisfiával együtt egyedülálló módon idézi fel a film jeleneteit.

Az alig két perces videó főszereplője a kis Lucas — aki ugyan nem látta még a filmet, az amerikai anyuka elmesélése szerint rajong a musical dalokért. A totyogó gyermek néhol tisztán, néhol kevésbé érhetően, de végig kedvesen énekel az ismert jelenetek dalaiból.

A filmet szerető nézők többek között felfedezhetik a híres jelenetet, melyben felzendül a „Ha én gazdag lennék” című dal, illetve Lucas mások mellett lelkesen énekli a L’chaimot is.

És íme, a videó: