Pink és kisfia is elkapták a koronavírust, de már jól vannak

A zsidó származású amerikai popsztár egymillió dollárt adományozott a betegség elleni harcra. 

Alecia Beth Moore, művésznevén Pink az Instagram oldalán jelentette be, hogy két héttel korábban őt és három éves kisfiát, Jamesont koronavírussal diagnosztizálták. Az énekesnő már közel három hete önkéntes karanténban él a családjával, és arra kérte követőit, hogy vegyék komolyan a betegséget – írja a The Times of Israel.

Pink és Jameson. Fotó: Instagram

A popsztár karrierje során 42 millió albumot adott el és számtalan dalát játszották a rádiók. Az énekesnő most egymillió dollárt ajánlott fel a koronavírus elleni harcra. A pénz egyik felét annak a kórháznak adományozta, ahol az édesanyja, Judith Kugel 18 éven át dolgozott.

Pink üzenetében kritizálta az amerikai kormányzat járvány elleni intézkedéseit, és azt, hogy a koronavírus tesztekhez sokan nem tudnak hozzájutni.

Az Egyesült Államokban már 330 ezer embert diagnosztizáltak a fertőzéssel és közel kétmillió tesztet végeztek el.

Pink is egyike azoknak az amerikai hírességeknek, akik rendszeresen felszólalnak a republikánus vezetés ellen. Annál inkább méltatta a sztár az orvosokat és az ápolókat.

„Köszönjük az egészségügyi dolgozóknak, és mindenkinek a világon, akik szeretteink védelméért dolgoznak. Hősök vagytok!” – írta az énekesnő.

Pink: gyerekeim a Holokauszt emlékműben az élet ünneplését jelentik

Sokan kiakadtak a berlini Holokauszt-emlékműben futkosó gyerekein.