Pink: gyerekeim a Holokauszt emlékműben az élet ünneplését jelentik

A világhírű énekes gyermekeivel a berlini Holokauszt-emlékműnél járt, az ott készült fotó viszont sokaknál kiverte a biztosítékot.

Heves kritikákat vont magára az a fénykép, amit Pink családjának berlini utazásáról posztolt az Instagramon. A népszerű énekesnő többek között egy olyan fotót is megosztott az oldalán, amin két gyermeke látható a német főváros Holokauszt-emlékművénél — ahogy épp a híres betontömbök között szaladgálnak.

https://www.instagram.com/p/Bz5lC96gVed/

Miközben több hozzászóló elítélte a gyerekek magatartását és kegyeletsértőnek minősítette a képet, Pink a következőket írta bejegyzéséhez gyermekei védelmére:

„Válaszom a kommentekre: ez a két gyermek zsidó, ahogyan én és édesanyám teljes családja is. A személy, aki ezt építette, hitt abban, hogy a gyerekek gyerekek lehetnek, ez számomra az élet ünneplése a halál után. Kérlek, tartsátok meg magatoknak a gyűlöletet és az ítélkezést”

Pink egyébként a múltban több alkalommal is nyíltan beszélt zsidó származásáról — emlékeztet a Jewish Telegraphic Agency. Legutóbb például 2017-ben, amikor a charlottesville-ben tartott szélsőjobboldali felvonulás ellen emelt hangot.