Tovább folytatja a sikertörténetét a chabados orvos Amerikában

Immár 699 koronavírussal fertőzött embert segített a gyógyulás útjára az a doktor, aki vallásos zsidók között fejlesztette ki hatékony koktélját.

Dr. Zeev Zelenko a napokban Donald Trump egyik vezető tanácsadójával is egyeztetett felfedezéséről, amely a kísérletek szerint elejét veheti a kórházi kezelésnek.

A New York állambeli, szatmári haszid zsidók által lakott Kiryas Joel városában praktizáló orvos hidroxi-klorokin-szulfáttal már több száz embernek tudott segíteni. Fejlesztéséről mi is hírt adtunk korábban.

Chábád orvos: Módot találtam a vírus enyhítésére

Dr. Zeev Zelenko a napokban egyeztetett Trump egyik vezető tanácsadójával felfedezéséről, ami elejét veheti a kórházi kezelés szükségességének.

Most a Techstartups.com portál arról ír, hogy a sikertörténet tovább folytatódik, hiszen immár 699 koronavírussal fertőzött ember gyógyult meg az orvos segítségével.

Ami külön szenzációnak tűnik, hogy a kezelt emberek 100 százalékban kigyógyultak a fertőzésből.

A napokban elért eredményről Zelenko úgy nyilatkozott, hogy a hidroxi-klorokin-szulfátból, cinkből és azitromicinből álló koktéljával sikerült elérnie, hogy 699 beteg közül senkit nem kellett lélegeztetőgépre tenni, senki nem halt meg, és mindössze négy esetben került sor kórházi kezelésre.

100 százalékos sikert értek el az alig 20 dollárba kerülő gyógymóddal egy öt napos kezelési idő alatt. Az orvos, aki a sikert abban határozta meg, hogy nem senki nem halt meg, most azt kéri Trump elnöktől, hogy javasolják az egész ország számára az általa kifejlesztett koktélt.

Zelenko gyógymódjának hatékonyságáról a Nemzeti Egészségügyi Intézet is munkatársai is tanulmányukban tettek említést. Mint írják, a cink alkalmazásával erősen csökken az alsó légúti fertőzéses megbetegedések száma a fejlődő világ gyermek betegeiben.

Ebben a videóban a nyilatkozó orvos azt is elmondja, hogy számítása szerint a vírus gyorsan fertőző természetéből következően Amerika lakosságának fele jó eséllyel még idén elkaphatja a vírust.

EXCELLENT NEWS: Hydroxychloroquine Treatment Effective on 699 Patients

The Hydroxy treatment appears to be working so far! In an exclusive interview, Dr. Vladmir Zelenko shares with us a preliminary study outlining that out of h…

Ha érdekli, milyen is az élet Kiryat Joel – többségében magyar ajkú zsidók által alapított városában –, ezt a helyszíni riportot ajánljuk a figyelmébe.

https://zsido.com/ortodox-utopia-eldorado-new-yorkban/