Sanders kampányrendezvényén felszólaló imám korábban Izrael megsemmisítését szorgalmazta

Illetve – mintegy mellékesen –, becsületgyilkosságokra, szexrabszolgaságra és kezek levágására buzdított.

Omár Szulejmán imám, az iszlamista gyűlöletprédikátor Bernie Sanders egyik, a texasi Mesquite-ben tartott kampánygyűlésén óriási amerikai zászlókkal és Sanders támogatására buzdító feliratokkal a háttérben szólalt fel. Mielőtt Bernie fellépett, egy olyan Amerika megteremtését sürgette, „ahol felemeljük a legkiszolgáltatottabb helyzetben levőket, és ünnepeljük a sokszínűségünket” – írja a Frontpage Magazine oldalán megjelent véleménycikkében az orgánum népszerű publicistája, Daniel Greenfield.

Az imám ezúttal nem említette (amint korábban már megtette): abban hisz, hogy „a cionisták Isten ellenségei”.

„Isten” alatt természetesen Allahot értette. Az okot az imám gyűlölködő kifakadására az Erős szikla hadművelet szolgáltatta, amelyet az izraeli hadsereg azután indított, hogy a Hamász elrabolt és meggyilkolt három zsidó tinédzsert. Az egyikük amerikai volt.

A konfliktusban korábban Omár így tweetelt:

„Isten segítségével ezen az áldott éjszakán, amikor a harmadik intifáda megkezdődik, a cionizmus végének a kezdete érkezik el. Allah segítsen nekünk legyőzni ezt a szörnyeteget, védje meg az ártatlanokat a világon, és fogadja el a meggyilkoltak mártíromságát! Ámen”.

Későbbi Twitter üzenetében így fogalmazott: „A gázai emberek büszkévé tesznek bennünket. Elutasítottátok, hogy a terror megtörjön benneteket, és mi nem fogjuk hagyni, hogy a cionista média elnémítson titeket”.

Sanders bejelentetését, miszerint bojkottálja az AIPAC-et, Omár Szulejmán imám kitörő örömmel fogadta.

Amíg Bernie Sanders szenátor ragaszkodott ahhoz, hogy azért nem mehet az AIPAC-ba, mert a szervezet „megszólalási lehetőséget biztosít olyan bigott vezetők számára is, akik ellenzik az alapvető palesztin jogokat”, Omárral kapcsolatban mindent rendben talált.

Az imám nemcsak felszólalt a texasi rendezvényen, hanem többször fényképezkedett is Bernie Sanders-szel.

Omár Szulejmán imám és Bernie Sanders

Sanders megmutatkozási lehetőséget kínált egy szörnyeteg számára, aki Izrael elpusztítását követelte, a zsidókat Allah ellenségeiként jellemezte, és egy újabb intifáda megindítását szorgalmazta Izrael ellen.

A Hamász alapokmánya is ismerteti, hogyan nézne ki egy ideális intifáda végkimenetele a hírhedt iszlám hadísz alapján. „Az Ítéletnap nem fog elérkezni, amíg a muzulmánok meg nem küzdenek a zsidókkal (megölik a zsidókat), amikor a zsidó a fák és kövek mögé fog bújni. És a kövek és a fák meg fognak szólalni, hogy Óh Muzulmánok, Óh Abdullah, egy zsidó van mögöttem, gyere, és öld meg.”

Omár feltűnt az Amerikai Muszlimok Palesztináért nevű szervezet eseményein is. Az AMP-t Hátem Bazian, az amerikai kampuszokon tomboló antiszemitizmus keresztapja alapította, aki korábban ugyanezen hadísz alapján buzdított újabb holokausztra. Az AMP különböző, a Hamász által létrehozott csoportokhoz is kötik.

Az AMP nemzeti igazgatója, Oszáma Abu-Irsaíd ekképpen ünnepelte a Hamászt: „új energiával töltötte fel az ifjúságát a felszabadítás pontosan kidolgozott alapelvei melletti elkötelezettségével” az Erős szikla hadművelet során.

Szulejmán MAYA konferenciákon is részt vett, egy olyan gyűlöletcsoport rendezvényein, amelyet az FBI „Hamász felé irányuló pénzvezetéknek” nevezett „és (…) egy olyan fórumnak, ahol a Hamász az ideológiáját hirdetheti és új tagokat toborozhat”. Az egyik MAYA konferencián egy Hamász vezetője így szólt a közönséghez: „Végezzetek az izraeliekkel! Öljétek meg mindet! Végezzük ki őket! Soha nem lehet béke”.

Omár Szulejmán imám gyűlölete azonban túlmutat Izrael elpusztításának propagálásán – írja Greenfield.

Szulejmán imám egy YouTube-videóban azt állította, hogy: „Ha a Bani Izrael (Izrael gyermekei) nem lennének, a hús sem rohadna meg”. A gyűlöletprédikátor egy olyan iszlám hadíszt idézett, amely a hús megromlásáért a zsidó népet okolja. A zsidók tehát nemcsak a Hamászt verték meg, hanem a baktériumokat is ők találták ki.

Ugyan érthető, hogy Bernie Sandersnek nincs kifogása Szulejmán imám Izrael megsemmisítésére irányuló felhívásaival szemben, és a kampányához is több antiszemita, például Linda Sarsour, John Cusack, Amer Zahr és Ilhan Omar segítségét veszi igénybe, ám ez az egész biztosan nem korlátozódik a zsidókra – figyelmeztet Greenfield.

Ahogy sohasem – teszi hozzá.

Az amerikai zsidók többsége bármely demokratára szavazna, hogy leváltsa Trumpot

A megkérdezett amerikai zsidók 45 százaléka nem szimpatizál Bernie Sanders-szel,de 65 százalékuk azért leszavazna rá.

„Amikor Allah a homoszexualitást visszataszító, szégyentelen bűnként írja le, és részletezi a szodómiát gyakorló nép büntetését, hogyan képes bárki, aki hisz Allahban, mindezt nem erkölcstelennek találni?” – kérdezte korábban Omár Szulejmán imám.

Ha egy keresztény prédikátor tette volna ugyanezeket a megjegyzéseket, biztos hamarosan „kiátkozzák”. Ám Szulejmán a melegeket és a nőket illető megjegyzései ugyanúgy szabad utat kaptak, mint antiszemitizmusa.

Amint az iszlám szokások és törvénykezés brutalitása iránti politikailag inkorrekt hűsége is egyéb esetekben.

„Nővéreim, tudjátok, mi történik egy igazán féltékeny apával? Megöl benneteket és megöli a srácot is”

– mondta mosolyogva Szulejmán imám a muszlim női főiskolai hallgatóknak egy iszlám ifjúsági rendezvényen.

A saját lányát érintő becsületgyilkosságra való hajlandóság az „igazi ember” iszlám mércéje Szulejmán szerint.

„A társadalom jóléte mindig elsőbbséget élvez az egyén jóléte felett” – mondta Szulejmán imám az ágyasok és a szexuális rabszolgák kérdésének tárgyalásakor.

Aztán világossá tette, hogy az ISIS-féle szexrabszolgaságáról beszél, és egy olyan helyzetet tárgyalt, amelyben „hadifoglyok kerülnek a képbe, ha egy nő kerül hasonló helyzetbe”. Az iszlámban a lányokat és a nőket gyakran „hadifoglyokként” fogdossák össze, majd muszlim férfiak megerőszakolják őket. Mint ahogyan a jazidi lányokat és asszonyokat erőszakolták meg az ISIS tagjai.

Bernie Sanders a büntető igazságszolgáltatás reformjával kapcsolatosan kampányolt. Omár Szulejmán imámnak ezzel kapcsolatosan is vannak további ötletei – folytatja a szerző. Az imám a Saría Tanács Testülete előtt megvédte a tolvajlás kézlevágással, illetve a férfiak és nők erkölcstelenségének megkövezéssel való megtorlásának gyakorlatát is.

De a médiában senki sem kérdezi meg Bernie Sanders-től, hogy egyetért-e Szulejmán imámmal.

Szulejmán kidolgozott egy protokollt, amelyet az amerikai közönséggel kapcsolatban alkalmaz. Vicceket mesél és popkulturális utalásokkal tölti meg a mondanivalóját, még akkor is, amikor becsületgyilkosságokról és megcsonkításokról beszél, miközben mentorai és a teológiai nézeteit meghatározók csupa olyan egyházi személyek, akik megvédték a női nemi szervek megcsonkítását és az iszlámot elhagyó muszlimok meggyilkolásának gyakorlatát.

Szulejmán Áid al-Kárnit, a „világ egyik legnagyobb tudósát és gondolkodóját” is idézte.

A szaúdi gyűlöletprédikátor azt hirdette, hogy „a zsidók elleni küzdelem és a velük való békekötés megtagadása a muszlimok számára vallási kötelesség”, és hogy „a zsidók és a keresztények a muzulmánok és az iszlám ellenségei”. Azt állította, hogy Lincolnt a zsidók ölték meg, valamint „majmoknak és disznóknak” hívta őket.

„A torkokat el kell metszeni, a koponyákat össze kell törni. Ez a győzelemhez, a sahadához és az önfeláldozáshoz vezető út”

– tette hozzá.

Bernie Sanders az iraki háború ellen állt ki. Ugyanígy a Szulejmánt inspiráló tudós és gondolkodó.

„Dicsérem a dzsihádot, az önfeláldozást és az iraki megszállókkal szembeni ellenállást. Minden este megátkozzuk őket és imádkozunk, hogy Allah megsemmisítse mindnyájukat, tépje szét őket, és adományozza nekünk a győzelmet lehetőségét felettük”. „A falludzsai dzsihád büszkeség forrása”.

A falludzsai dzsihadisták voltak azok a terrorcsoportok, amelyekből végül az ISIS kialakult.

A jó az, hogy Bernie kihagyta az AIPAC-ot.

Miközben Bernie nem megy az AIPAC-be, az „Észak-amerikai Iszlám Társaság (ISNA)” gyűlésére elment, ahol részt vett Sziradzs Vahhadzs imám is, a Világkereskedelmi Központ elleni merénylet egyik társszervezője is, aki kijelentette: „Tudjátok, mi a büntetése annak a férfinak, akit egy másik férfival találnak? Mohammad próféta azt mondta, hogy azt, aki ezt cselekszi, és azt, akivel így cselekednek, egyaránt megöli”.

Omar Suleimán imám szintén Vahhadzs nagy rajongója, akit „hőn szeretett imámomnak” nevezett, majd ömlengve hozzátette: „Minden alkalommal, amikor találkozom vele, úgy érzem magam, mint egy kis gyerek, aki a hősével találkozik”.

Miközben Bernie nem „mehetett” el az AIPAC-hez, mert – egyébként hamisan – azzal vádolta a liberális csoportot, hogy platformot biztosít „bigott vezetőknek”, az ISNA melegek megölésére vonatkozó álláspontjával úgy tűnik, nincs különösebb problémája. Ahogy másnak sincs.

Az ISNA fórumot egyébként az a Szalám Al-Marajati moderálta, aki megvédte a Hamászt és a Hezbollah-t, illetve mentegette a Hezbollah amerikai tengerészgyalogosok elleni tömeggyilkosságát Libanonban.

Megtalálja a zsák a foltját. Ez Bernie-re is érvényesnek látszik.

Bernie nem érezné magát kényelmesen egy olyan szobában, amely tele van Izrael-párti zsidó liberálisokkal. Ugyanakkor kimondottan kényelmesen elvan olyan progresszívekkel, mint az Omar Suleimán imám, Linda Sarsour, Amer Zahr és Ilhan Omar-félék.

A Fidel Castrót és a Szovjetuniót ünneplő vermonti szocialista nem érzi magát otthonosan zsidók körében. Nagyon boldog ugyanakkor, ha bigottak és gyűlölködők veszik körül, akik a zsidók meggyilkolásában, Izrael elpusztításában hisznek, de nem állnak meg itt, hanem melegek megkövezését, nők meggyilkolását, a tolvajok kezének levágását, illetve amerikaiak megölését is szorgalmazzák.

Nincs helye Bernie-nek az AIPAC-nál. Vagy bármely zsidó fórumon. És ha ő lesz a befutó, akkor a zsidóknak sem lesz helye a Demokrata Pártban, hacsak nem hajlandóak a zsidók meggyilkolásában bűnrészesként szerepet vállalni.

Ahogyan Bernie teszi – fejezi be írását a Frontpage Magazine szerzője.

Bernie Sanders elmondta, mit jelent számára zsidónak lenni

Nagyon fiatalon megtanulta, mi az a fehér nacionalizmus, amelynek szélsősége a nácizmus, és hogy mindent meg kell tenni ennek megállítása érdekében.