Bill Clinton női ruhában lógott Epstein falán

A pedofíliával vádolt, közelmúltban elhunyt milliárdos otthonának bizarr berendezése, és életmódjának részletei újabb kérdéseket vetnek fel az elit körhöz tartozó ügyfeleivel és barátaival kapcsolatban. 

Egy látogató 2012-ben fotózta le, hogy Jeffrey Epstein manhattani, hétemeletes luxuslakásának falán egy Bill Clintont ábrázoló, bizarr festmény lóg. A képen a volt elnök felesége, Hillary kék ruhájában, piros lakkcipőben ül az Ovális Iroda foteljében.  A képet egy Petrina Ryan-Kleid nevű művész festette – írja a  The Daily Mail. 

A művésznőnek azonban fogalma sem volt, hogy a kép Epstein tulajdonában van. Végzős diák volt, mikor eladta a képet és elmondása szerint nem tudta, hogy ki volt a vásárló. Az ausztrál-amerikai festő a képet politikai szatírának szánta, párban egy George W. Bush ábrázoló képpel, amelyen a republikánus elnök papírrepülőkkel játszik. A két képet 2012-ben állították ki a Tribeca Ball elnevezésű jótékonysági rendezvényen – írja az artnet News.

Bill Clinton és Jeffrey Epstein barátok voltak, a korábbi amerikai elnök többször is repült Epstein magángépén, amit sokan gúnyosan „Lolita Expressnek” neveztek.

Epstein manhattani lakásának összesen 40 szobája van és az épület előtti járdát még télen is fűtötték. A lakás tele volt bizarr tárgyakkal, az egyik szobában a csillárról egy női baba lógott le, az alagsorban pedig saját személyzetéről mintázott sakkbábuk voltak, valamint Epstein az irodájában tartotta kedvenc kitömött kutyáját is.

Bill Clinton tagadja, hogy járt volna Epstein hírhedt pedofil szigetén vagy, hogy tudott volna a milliárdos magánéletének részleteiről. Clinton állítása szerint mindössze négyszer repült Epstein gépével annak ellenére, hogy a repülési naplók szerint legalább 26 alkalommal közlekedett Epstein magángépével.

Az Epstein-ügy: a szőnyeg alá söpört szégyen

A milliárdos hercegek és politikusok barátja volt, aki tinédzser lányok százait rontotta meg, a bíróság mégis üzletet kötött vele. Hajdú Tímea elemzése.

Virginia Roberts, Epstein egyik korábbi szex rabszolgája eskü alatt vallotta, hogy látta Bill Clintont a „pedofil szigeten” ahol a volt elnök tiszteletére rendeztek díszvacsorát.

A Clinton családra az is rossz fényt vet, hogy Epstein hírhedt madame-ja Ghislaine Maxwell 2010-ben ott volt Chelsea Clinton esküvőjén.

Donald Trump, Epstein halálát követően megosztott egy konspirációs elméletet miszerint a pedofil üzletember halálának köze van a Clinton házaspárhoz.

Terrence K. Williams on Twitter: „Died of SUICIDE on 24/7 SUICIDE WATCH ? Yeah right! How does that happen#JefferyEpstein had information on Bill Clinton & now he’s deadI see #TrumpBodyCount trending but we know who did this! RT if you’re not Surprised#EpsteinSuicide #ClintonBodyCount #ClintonCrimeFamily pic.twitter.com/Y9tGAWaAxX / Twitter”

Died of SUICIDE on 24/7 SUICIDE WATCH ? Yeah right! How does that happen#JefferyEpstein had information on Bill Clinton & now he’s deadI see #TrumpBodyCount trending but we know who did this! RT if you’re not Surprised#EpsteinSuicide #ClintonBodyCount #ClintonCrimeFamily pic.twitter.com/Y9tGAWaAxX

A videót a Twitter letiltotta, arra hivatkozva, hogy a Trump rajongó vlogger jogvédett fotókat osztott meg benne a Clinton házaspárról.

De nem Bill Clinton az egyetlen befolyásos ember, akinek izgulnia kell az Epstein körüli nyomozás miatt. A brit királyi családot is kellemetlen helyzetbe hozta, hogy a család fekete báránya András herceg jó barátja volt Epsteinnek. Bár a királyi család intenzív PR kampányt folytat, a herceg elleni kínos bizonyítékok kellemetlenül érinthetik a brit koronát.

Kérdések Jeffrey Epstein halála körül – mégsem öngyilkosság történt?

A börtön egyik korábbi lakója szerint lehetetlen, hogy milliárdos önkezével vetett volna véget az életének.