Kóser szexbolt nyílt Tel-Avivban

Felnőtt örömforrást serkentő üzletet nyitott Tel-Avivban egy híres amerikai rabbi lánya, aki a zsidóság tanait is népszerűsítené ezzel.

„A judaizmus életem meghatározó eleme, de modern világban élek, és össze akarom hangolni a kettőt. Ez az üzlet számomra egy eszköz, hogy a judaizmus fényét terjesszem a világban — szégyenkezés nélkül”

fogalmazott a The Times of Israel riporterének Chana Boteach, az ismert amerikai rabbi, Shmuley Boteach 28 éves lánya, aki 2011 óta él Izraelben.

A múlt hónapban nyitott üzlet vezetője nemcsak spirituális értelemben szolgál fényességgel. Távozáskor minden vásárlóknak ajándékba ad egy sábeszi gyertyát is. Persze ehhez nem árt vásárolni is.

Fotó: Chana Boteach ( The Times of Israel)

Jelenleg tucatnyi különféle kelléket lehet beszerezni a Tel-Aviv-i boltban, de a cikk szerint ha a tulajdonos megkapja az újabb szükséges hivatali engedélyeket, még többféle termékeket is forgalomba hozhat. Chana Boteach kínálatát megosztja egy üzlettársával, aki ruhákat értékesít.

A cikk finoman érinti, hogy ezzel talán kevésbé tűnik tabunak egy vizit, hiszen a boltba érkezőket ízlésesen és mértéktartó tálalásban várják a különféle készségek a ruhaneműk között megbújva.

„A judaizmus rengeteg dolgot kínál. Tele van bölcsességgel. A szexualitás nem tabu. A házasságról, a szentségről szól, és arról, hogy mi kell egy kapcsolathoz. A férfinak ki kell elégítenie a feleségét”

— szögezi Chana, aki szerint ezeket az üzeneteket terjeszteni kell, és ő éppen ezen dolgozik.

Fotó: (The Times of Israel)

A fiatal üzletasszony szerint termékei azért számítanak kósernek, mert a gyönyörkeltésben egy piaci résre kínál megoldást. Úgy véli — és ezzel gyakorlatilag édesapja sikerkönyvében (Kóser Szex) megfogalmazott gondolatokat támasztja alá — , hogy készségtárgyai, és egyéb serkentői a megfáradt párkapcsolatokban fűszerként ébreszthetik fel újra a szerelem és a gyengédség ízeit.

Egy idő után szükséges újra felfedezni saját magunkat és a partnerünket is. Mindehhez folyamatosan új dolgokat kell tanulnunk. A nálam vásárolható segédeszközök ehhez nyújtanak segítséget.

— tette hozzá a tulajdonos, akinek a cikk szerint igényes, formailag letisztult, szép és kényelmes eszköztára van. Olyan, mint egy dizájn szaküzlet modern formatervezésű, érzékeny tárgyai. Sőt, a vállalkozó külön kiemelte, hogy a válogatott portékák közül egyik sem ártalmas. Sem a testre, sem a környezetre.

A kóser szexről is nyilatkozott Amerika „médiarabbija”

Pamela Anderson szerzőtársa arról is beszélt, hogy a modern világ leépíti a tartalmas kapcsolatokat.