A kóser szexről is nyilatkozott Amerika „médiarabbija”

Pamela Anderson szerzőtársa arról is beszélt, hogy a modern világ leépíti a tartalmas kapcsolatokat.

Tovább tart a szexszimbólum és Amerika egyik legismertebb rabbijának, Shmuley Boteachnak közös sikere. Chris Smith amerikai rádiós újságíró műsorában Boteach rabbi a modern kapcsolatok ürességéről is értekezett.

Anderson és Boteach 2018-sa közös könyvben fejtegették, hogy mi lehet a jó megoldás arra, hogy a szex a kapcsolatokban megőrizze valódi jelentőségét.

Boteach rabbi és a Baywatch egykori üdvöskéjének munkája, mely a Lust for Love címet viseli, tavalyi megjelenése ellenére garantálta, hogy a szerzőpáros a mai napig számos médiamegjelenésnek örvendhet.

Fotó: 2gb.com.

Az Egyesült Államokban nagy népszerűséget élvező rabbit tegnap egy kereskedelmi rádióban faggatták, ahol Boteach arról is beszélt, hogy manapság „legjobb barátként” utalnak a pártok egymásra, ám ez üressé teszi a kapcsolatokat.

„A kapcsolatok manapság felületesek”

— nyilatkozta a rabbi.

„Igazából nem is tudjuk, mire van a szex. És mivel nem értjük a célját, nem is tudjuk megoldani [a kapcsolatok kiüresedését]”.

Boteachot korábban az eladási listák csúcsáig repítette a Kóser Szex című, magyarul is kapható munkája, így feltételezhető, szakértelmét nem csak a volt erotikus filmek dívájától kölcsönözte.

Mostani közös munkájukat, mint a vágy és szenvedély helyreállításának útmutatóját méltatták a sajtóban.