Lágervita: Himmlerhez hasonlította az amerikai alelnököt Alyssa Milano

Az amerikai színésznő alaposan kiverte a biztosítékot botrányos Twitter-bejegyzésével. 

Nagy port kavart posztjával az a színésznő, aki Mike Pence-t hasonlította Heinrich Himmlerhez, miután az amerikai alelnök látogatást tett egy illegális bevándorlók számára fenntartott texasi befogadótábor helyszínén.

Alyssa Milano Twitter-oldalán tett közzé egy olyan bejegyzést, amin két fotót tett egymás mellé. Az egyiken Mike Pence szerepel, amint a McAllenben kialakított létesítményben látható — a másik képen pedig a nácik második legbefolyásosabb embereként számon tartott tisztje, Heinrich Himmler tett látogatást a szövetségesek közül foglyul ejtett raboknál.

Miközben néhány követője üdvözölte Milano posztját, többen felháborodottságuknak adtak hangot az Arutz7 által progresszív aktivistának is nevezett nő kapcsán.

„Idióta vagy”

— üzente a 46 éves színésznőnek David Webb, a Fox News egyik munkatársa.

„Hány zsidó gyalogolt több száz mérföldet, hogy egy koncentrációs táborba bejusson? Ez egy idióta analógia, és ezt az arcába is megmondanám” — írták a színésznő falára, akinek egy másik kommentelő azt üzente:

„Menj, és inkább képezd magad a Holokausztról és az amerikai bevándorlási törvényekről”

Mint korábban oldalunkon is beszámoltunk róla, előző hónapban a radikális baloldali és Izrael-ellenes nézeteiről elhíresült Alexandria Ocasio-Cortez kongresszusi képviselő szintén a náci megsemmisítő táborokhoz hasonlította az amerikai-mexikói határon felállított befogadó táborokat.

Ocasio-Cortez: Trump koncentrációs táborokat tart fenn

Az amerikai demokrata képviselőnő újra messzire ment kijelentéseivel.

Majd nem sokkal később Ilhan Omar demokrata kongresszusi képviselő is kitett magáért, amikor megvédte Alexandria Ocasio-Cortez védhetetlen nyilatkozatát.

Ilhan Omar: „Vannak táborok, ahová embereket koncentrálnak. Ez ilyen egyszerű”

A demokrata képviselő megvédte Alexandria Ocasio-Cortez védhetetlen nyilatkozatát a mexikói befogadó táborokról.