Trump fürdőruhamodellel csábít

Donald Trump egy 23 éves bombázóval csábítaná el a demokratáktól a zsidó szavazókat – írja a blikk.hu

Elizabeth Pipko az ismert fürdőruhamodell lett az arca a Jexodus mozgalomnak, amivel a republikánusok a zsidó származású választókat célozták meg.

Ahogy arról már a Neokohn is beszámolt, a bibliai ihletettségű nevet a „Jew” és az „exodus” szavak összevonásából alkották ezzel, a zsidók kivonulására utalva, jelen esetben nem máshonnan, mint a Demokrata Párttól.

Elfordulhatnak a fiatal zsidók az amerikai baloldaltól?

Blexit után Jexodus: fiatal zsidók is elhagynák a Demokrata Pártot.

No Title

The ‘Jexodus’ movement encourages Jewish people to leave the Democrat Party. Total disrespect! Republicans are waiting with open arms. Remember Jerusalem (U.S. Embassy) and the horrible Iran Nuclear Deal! @OANN @foxandfriends

Maga Trump is írt Twitter oldalán a Jexodusról, miszerint arra ösztökélik a zsidó szavazókat, hogy hagyják ott a demokratákat.

A republikánusok tárt karokkal várják őket. Emlékezzenek a Jeruzsálemre, ahova átköltöztettük a nagykövetségünket és az iráni atomalku felmondására.

– kampányolt az elnök, aki mellett már többször is feltűnt Pipko, hiszen a csinos modell már a 2016-os elnökválasztási kampányban is Donald Trumpnak dolgozott.