Demi Lovato amerikai énekes kiáll a földönkívüliek jogaiért

Demi Lovato, amerikai énekesnő és színész, aki nemrég bejelentette, hogy nonbináris, azaz kizárólagosan egyik nemmel sem kívánja azonosítani magát, egy, a földönkívüli életről szóló dokumentumfilmjében beszélt arról, hogy nem hiszi, hogy a földönkívüliek veszélyt jelentenének az emberi fajra.


“Azt gondolom, hogy ha lenne bármi, ami ezt akarja tenni velünk, akkor ez már megtörtént volna” – idézi a CNN Lovatot

„Azt is gondolom, hogy abba kell hagynunk, hogy idegeneknek nevezzük őket, mert az idegen lekicsinylő jelző. Ezért szeretem őket E.T.-knek (extraterrestrial – földönkívüli) nevezni!”

Az „idegen” szót  a bevándorlókra és a más országokból érkezőkre használják,  ezért rendkívül ellentmondásossá vált, a bevándorlás hívei pedig dehumanizálónak tartják.

Lovato azt is elmondta, hogy a dokumentumfilm-sorozatának célja, hogy „megértesse, mennyire kell gondoskodnunk bolygónkról, és mennyit kell megtanulnunk tudatunk és látásmódunk tágításával kapcsolatban”.

„Azt hiszem, hogy a világ egyre nyitottabb hellyé válik” – tette hozzá az énekes, “és hogy lassan, de biztosan haladunk”.

Caroline Glick: A forradalom megérkezett Amerikába

Az amerikaiak nem a Kínából vagy Oroszországból érkező megszálló hadseregek, vagy akár terroristák, hanem a hazai forradalmárok miatt veszítik el szabadságukat – írja Caroline Glick.