Az Al Jazeera hat “újságírójáról” derült ki, hogy valójában terrorista

Az IDF nyilvánosságra hozta azokat a hírszerzési információkat és számos, a Gázai övezetben talált dokumentumot, amelyek megerősítik az Al Jazeera hat újságírójának katonai kapcsolatát a Hamász és az Iszlám Dzsihád terrorszervezetekkel.

Az újságírók a következők: Anas Jamal Mahmoud Al-Sharif, Alaa Abdul Aziz Muhammad Salama, Hossam Basel Abdul Karim Shabat, Ashraf Sami Ashour Saraj, Ismail Farid Muhammad Abu Omar és Talal Mahmoud Abdul Rahman Aruki.

Ismail Farid Muhammad Abu Omar terrorista-újságíróra néhány hónappal ezelőtt Gázában az izraeli erők lecsaptak és megsebesítették. A dokumentumok ismét megerősítik, hogy részt vett terrorista tevékenységekben. Az Al Jazeera hálózat azóta megpróbált elhatárolódni Omar terrorista tevékenységétől.

Israel Defense Forces on X (formerly Twitter): „EXPOSED: 6 Al Jazeera journalists have been exposed as Hamas and Islamic Jihad terrorists. The IDF has disclosed intelligence information and numerous documents found in Gaza confirming military affiliation of six Al Jazeera journalists in Gaza with Hamas and the Islamic Jihad… pic.twitter.com/quVmr2zE8B / X”

EXPOSED: 6 Al Jazeera journalists have been exposed as Hamas and Islamic Jihad terrorists. The IDF has disclosed intelligence information and numerous documents found in Gaza confirming military affiliation of six Al Jazeera journalists in Gaza with Hamas and the Islamic Jihad… pic.twitter.com/quVmr2zE8B

A dokumentumok között személyzeti táblázatok, terroristaképző tanfolyamok listái, telefonkönyvek és a terroristák fizetését igazoló dokumentumok is szerepelnek. Az IDF szerint ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy ezek a személyek a Gázai övezetben működő terrorszervezetek katonai ügynökeiként szolgálnak.

„Ezek a dokumentumok bizonyítékul szolgálnak a Hamász terroristáinak a katari Al Jazeera médiahálózatba való integrálódására”

– közölte az IDF.

Az IDF megjegyezte, hogy a legtöbb újságíró, akiket az IDF a Hamász katonai szárnyának ügynökeiként leplezett le, a Hamász propagandájának élére állt az Al Jazeeránál, különösen a Gázai övezet északi részén.

Ezt a cikket szerkesztőségünk az ünnep előtt készítette, és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Amit szabad a hipokrita Brüsszelnek, nem szabad a magát védő Jeruzsálemnek

Pár uniós diplomata bizonyára kóros memóriazavarban szenved; olyanért kritizálják ugyanis Izraelt, amit maguk is megléptek Oroszország ellen.

Az Al Jazeera riporterének lakásában tartották fogva az egyik izraeli túszt

A Palestinian Chronicle is megerősítette, hogy Aljamal egyike volt azoknak a gázaiaknak, akiket megöltek a mentőakció során.