Nem lehet könnyű Novák Elődnek lenni

A Neokohn főszerkesztője

 

Miután kiderült, hogy nem Magyarországon gyártották azokat a személyhívókat, amelyek – vélhetően izraeli beavatkozással – robbantak fel Libanonban megölve egy tucat és megsebesítve több ezer Hezbollah terroristát, a történelem egyik legprecízebben végrehajtott terrorellenes akciójának Magyarországra vezető szálai megszűntek.

Mindez nem zavarja a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjét, aki „terrorizmus bűnsegédlete” miatt tesz feljelentést és a Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezi az ügyben. De nem is ez Novák Előd legszembetűnőbb ostobasága.

Novák Előd tegnap ellátogatott a BAC Consulting Kft. bejelentett telephelyére, azonban csalódottan tapasztalta, hogy az épület mindösszesen telephelybejelentési szolgáltatás helyszíne, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője ezért úgy fogalmazott: „Nem tudni, hol folyik a személyhívók gyártása”.

Novák Előd on X (formerly Twitter): „Terrorizmus bűnsegédlete és robbanóanyaggal visszaélés miatt feljelentést tettem a Mi Hazánk alelnökeként, továbbá a Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülésének összehívását kezdeményeztem a Libanonban több ezer sérüléssel járt terrorakció Magyarországon gyártott eszközei… pic.twitter.com/4yDLSzl2QB / X”

Terrorizmus bűnsegédlete és robbanóanyaggal visszaélés miatt feljelentést tettem a Mi Hazánk alelnökeként, továbbá a Nemzetbiztonsági Bizottság rendkívüli ülésének összehívását kezdeményeztem a Libanonban több ezer sérüléssel járt terrorakció Magyarországon gyártott eszközei… pic.twitter.com/4yDLSzl2QB

Az antiszemitizmusról leszokni nem akaró/nem képes Mi Hazánkos képviselőnek elég lett volna a Neokohnon tájékozódnia, hogy megtudja, hogy jó néhány napja már kiderült, a személyhívókat nem Magyarországon gyártották, hanem Tajvanon és egy bolgár cégen keresztül érkeztek a Hezbollah terroristáihoz.

Persze az olcsó PR fogással operáló Novák Elődöt ritkán zavarják a tények, ezzel még nem is volna akkora probléma. Az azonban sokkal aggasztóbb, hogy Novák fejében rendkívüli a zavar, ugyanis meg van győződve arról, hogy a csipogók felrobbantása terrorizmus volt, nem pedig terroristák elleni elhárító akció.

Az igen precízen kivitelezett akció ugyanis több ezer terroristának vette el – remélhetőleg – a kedvét és a végtagjait a terrorizmustól.

Persze lehet, hogy Novák Előd nem értesült arról, hogy a Hezbollah egy terrorszervezet, amit nem csak Izrael állít, hanem az Egyesült Államok, az Európai Unió és Magyarország is.

Ezt bizonygatni nem hiszem hogy kéne, bárki utánanézhet nagyjából egy kattintás az egész.

No komment: iszlamista terrorszervezetet dicsér a Mi Hazánk közeli HVIM

A „gázai népirtás” és a „cionista propaganda” miatt panaszkodnak a magyar széljobberek.

A Mi Hazánk Jobbikban edződött ideológusának fantazmagóriái véget nem érők:

Novák szerint Magyarország Izrael „terrorizmusát” támogatja, amikor egyedüliként áll ki a zsidó állammal szemben kettős mércét alkalmazó ENSZ vagy EU-s határozatok ellen, de van ennél abszurdabb is. ugyanis a képviselő szerint

Izraelt terheli a felelősség az Európát elárasztó illegális migráció miatt a Közel-Keletről, de még Afrikából is, és nem a szíriai, a jemeni, a szomáliai, a nigériai és száhel-övezeti polgárháborúkat vagy az iráni rezsimet.

Az, hogy a zsidó állam Gázai-övetben folytatott terrorellenes háborúját népírtásnak hívja, már nem is meglepő.

Nem csoda tehát, hogy Novák és pártja nehezményezi, hogy a parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága nem engedi köreibe őt és a hozzá hasonlókat. Jól teszi.

Akinek ekkora kavarodás van a fejében, aki nem tudja ugyanis megkülönböztetni a terroristákat a terror elszenvedőitől az aligha tehet bármi hasznosat a nemzetbiztonság területén.

Novák Előd háborús bűncselekményekkel vádolja az IDF-ben szolgáló magyarokat

A Mi Hazánk képviselője már nagyon szívesen látná börtönben az izraeli hadsereg magyar származású tagjait.