Antiszemita barátok, mazsola és anális szex – Novák Előd bizarr magyarázkodása

„Vannak antiszemita barátaim, és akkor mi van?” – nyilatkozta a Mi Hazánk képviselője az Ultrahang Plusznak.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a Mi Hazánk képviselője az elmúlt hetekben több botrányos kijelentést is tett: egyrészt bagatellizálta pártja szimpatizánsainak karlendítését a Mi Hazánk majálisán, másrészt az Országgyűlésben vad zsidózásba kezdett a Bodrogkeresztúrra látogató zsidó zarándokok kapcsán. Az Ultrahang Plusz kérdezte a radikális politikust az elhangzott kijelentéseiről.

„Nem szeretem az elhatárolódásra kényszerítést, amikor megmondják, mitől határolódjak el. Sok minden zavar. Zavar a karlendítés, pláne, ha a saját rendezvényünk szélén teszik, ez nem a mi rendezvényünk része volt. De sokkal jobban zavar, hogy nem tudósít az MTI az eseményünkről. Téves megközelítés, hogy mindig az a fő mérce, hogy valaki antiszemita, vagy nem.

Nekem vannak antiszemita barátaim. És akkor mi van? Van, aki a kutyákat nem bírja elviselni, van, aki a mazsolát ki nem állhatja.

Attól még jobban megbotránkozom, hogy mondjuk egy mazsolát miért nem lehet megenni. Van, aki a cigányokat nem bírja elviselni, van, aki a homoszexualitástól viszolyog, vagy az anális szextől, és akkor homofób? Vagy már többet is jelent a homofóbia?” – mondta Novák a zavaros eszmefuttatásának végén.

Antiszemitizmus, szabadkőművesek, ügynökakták – Novák Előd

Az Ultrahang Plusz mai adásában Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője volt a vendégünk, akivel Ungár Péter párbajfelhívásáról, Novák Elődnek a Mi Hazánk Mozgalomban betöltött szerepéről, ügynökaktákról, antiszemitizmusról, a Kuruc.infon betöltött szerepéről, kommentelőkről és demográfiai kérdésekről is beszélgettünk. 👉2024. május 24. Nógrádi György és Király Tamás az Ultrahang közönségtalálkozóján Nagykárolyban 👉 Regisztráció: https://bit.ly/4bcoX3P 👉2024.

A Mi Hazánk képviselője kifejtette, hogy szerinte

„manapság az az antiszemita, akit a zsidók utálnak, és akire rásütik ezt a bélyeget, ezt az olcsó vádat”.

Novák szerint nem az kellene legyen az emberi minőség fő fokmérője, hogy „valaki antiszemita, vagy sem”.

„Csak ne mindig a zsidósághoz való viszony legyen az, vagy az LMBTQ-mozgalomhoz való kapcsolat” – magyarázta.

Novák Előd nem tud kibújni a jobbikos bőréből – Megyeri Jonatán a Mandinernek

Lapunk főszerkesztője nem hagyta szó nélkül a Mi Hazánk politikusának kijelentéseit.

A hazudozó palesztin nagykövettel találkozott a zsidózó Novák Előd

Gázai „népirtásról” és „izraeli terroristákról” beszélgettek a felek. A Hamászról természetesen nem esett szó.