Globális intifáda: Palesztin terroristát fogtak az amerikai-mexikói határon

Európán és Latin-Amerikán keresztül próbált beszivárogni az Egyesült Államokba.

A 35 éves Omar Shehada, egy Júdeából és Szamáriából származó palesztint, aki egy terrorista megfigyelési listán szerepel állítólagos korábbi „robbanóanyag/fegyverhasználat” miatt, az Egyesült Államok déli határán tartóztatták le Santa Teresa-ban, Új-Mexikóban – jelentette a New York Post.

Shehadát hétfőn fogták el – jelentette a lap egy kiszivárgott amerikai vám- és határvédelmi feljegyzésre hivatkozva, amely nem azonosította a terrorista csoportot, amellyel a férfi kapcsolatban áll.

A hivatalos jelentés szerint Madridból Bogotába, majd Panamavárosból San Salvadorba repült, mielőtt megpróbált bejutni az Egyesült Államokba.

A letartóztatásra egy nappal azelőtt került sor, hogy négy kongresszusi képviselő levelet írt Alejandro Mayorkasnak, az Egyesült Államok nemzetbiztonsági miniszterének és Christopher Wray-nek, az FBI igazgatójának egy korábbi jelentéssel kapcsolatban, amely szerint a mexikói határon letartóztattak olyan személyeket, akiknek lehetséges terrorista kapcsolatai vannak.

Palesztin tüntető: A magyar nép is bűnrészes a „gázai népirtásban”

Ha Abdullah és Hamász-apologéta társai ennyire utálják a Nyugatot, és vele együtt Magyarországot, akkor mi a fenét keresnek még itt? Vélemény.