Trump nem finomkodott Bidennel kapcsolatban

Egy ma, a közösségi médiában kiszivárgott új videón Donald Trump volt amerikai elnök látható, amint Joe Biden amerikai elnököt és alelnökét, Kamala Harrist szidalmazza. Trump a felvételen egy golfkocsiban látható fia, Barron mellett, amint azt kérdezik tőle: „Hogy sikerült a minap a vita azzal az öreg, lerobbant sz@rkupaccal szemben?”.

„Ő egy rossz ember. Egyszerűen feladja, tudod, fel fogja adni. Kiszedtem őt a versenyből” – dicsekedett Trump.

„Ez azt jelenti, hogy marad Kamala. Szerintem ő még jobb lesz. Annyira rossz, annyira szánalmas”

– mondta.

„El tudjátok képzelni, hogy ez a fickó Putyinnal és a kínai elnökkel foglalkozik, aki egy ádáz ember, egy nagyon kemény fickó”.

„De most jelentették be, hogy valószínűleg kilép. Én pedig kiütöm majd őket”

– zárta Trump.

Collin Rugg on X (formerly Twitter): „BREAKING: Leaked video shows Donald Trump saying he thinks Kamala Harris will be the Democrat nominee, says she is „so f**king bad.””She’s so bad. She’s so pathetic. She’s just so f**king bad.””How did I do with the debate the other night? I kicked that old, broken down pile… pic.twitter.com/8OKxd1hHc6 / X”

BREAKING: Leaked video shows Donald Trump saying he thinks Kamala Harris will be the Democrat nominee, says she is „so f**king bad.””She’s so bad. She’s so pathetic. She’s just so f**king bad.””How did I do with the debate the other night? I kicked that old, broken down pile… pic.twitter.com/8OKxd1hHc6

Szerda este a New York Times arról számolt be, hogy Biden fontolgatja a kiszállást az elnökjelölti versenyből a Trump elleni gyenge vitán nyújtott teljesítménye után.

Biden azonban egy közeli munkatársaival folytatott beszélgetésben hangsúlyozta, hogy tovább folytatja az elnökválasztási küzdelmet.

Jövő pénteken Biden várhatóan interjút ad az ABC amerikai televíziónak, és részt vesz egy pennsylvaniai kampánygyűlésen is.

Biden egyik vezető tanácsadója szerint az elnök „nagyon is tisztában van az előtte álló politikai kihívással”.

A szavazók 60%-a lecserélné Bident

Az elnökjelöltek első tévévitáján Bidennek nem sikerült meggyőznie a szavazókat, hogy mentális állapota alapján alkalmas egy második terminusra.