Jókorát zsidózott Novák Előd a Parlamentben

A Mi Hazánk politikusa azonnali kérdését tett fel hétfőn a parlamentben, miszerint miért hagyják, hogy az izraeliek is felvásárolják Magyarországot — szúrta ki az ATV.hu.

A lap szerint az ellenzéki politikus Bodrogkeresztúr példáját hozta fel, mondván

„egy évtizede kitalálták a haszid zsidók, hogy az ő zarándokhelyük legyen”, azóta a falu fele van külföldi tulajdonban.

Hozzátette:

a településen irreálisan magasra szöktek az ingatlanárak, azok a fiatalok, akik ottmaradnának, nem tudják megfizetni.

Közölte, Bodrogkeresztúrra több tízezer zsidó zarándokol minden májusban , szerinte

terrorveszélyt is okozva, zavarva az ottlakók nyugalmát, ordibálnak, részegek, kábítószereznek.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója válaszában rögzítette, Magyarországon a harmadik országbeliek esetében az ingatlan megszerzése változatlan szabályok szerint történik. Ezért a harmadik országbeliek által Magyarországon tulajdonolt ingatlanok aránya európai összehasonlításban a legalacsonyabb – közölte.

Elmondta, Bodrogkeresztúron egyre jelentősebb a vallási turizmus és ezt összhangba kell hozni a településen élők igényeivel. A kormány nem a vallási turizmussal szemben uszítók mellé, hanem a település vezetői mellé áll

– tette hozzá.

Novák Előd egyébként összesen 52 azonnali kérdést nyújtott be – a zsidózós kérdés, amit végül feltett, az utolsó volt a sorban. Az elnöklő Latorcai János számos azonnali kérdés számát ismertetve jelezte, a Mi Hazánk frakcióvezetője úgy nyilatkozott, ezen azonnali kérdések esetén személyes válaszadást várnak a miniszterelnöktől — ismerteti a történteket a lap.

A Mi Hazánk politikusa szerint a zsidók teszik tönkre a székelyeket

Zsidózásba fulladt a Mi Hazánk székelyföldi körútja.