A Mi Hazánk politikusa szerint a zsidók teszik tönkre a székelyeket

Zsidózásba fulladt a Mi Hazánk székelyföldi körútja.

A pártot Szabadi István, egy televíziós újságíróból lett pártigazgató, jelenleg országgyűlési képviselő, a marosvásárhelyi származású Bartha Barna, a Mi Hazánk Nemzetpolitikai kabinet vezetője, a Magyar Önvédelmi Mozgalom egykori alelnöke és az Udvarhelyszéken élő Kovács Nemes László, a betiltott Magyar Gárda volt tagja mutatta be Marosvásárhelyen, Székelykeresztúron, Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában, Kézdivásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön. A bemutatkozó eseményeket minden helyszínen teljes érdektelenség övezte, a hallgatóságuk csak alig néhány személyből állt – számolt be róla a Transtelex.

A Transtelex beszámolója szerint az utolsó állomás Sepsiszentgyörgy volt, ahol Erdély visszacsatolására való felkészüléssel indítottak, majd a koronavírus-járvány korlátozásai, az LMBTQ közösségek elítélése, a cigányok megfélemlítése, a románok alsóbbrendűsége valamint az antiszemitizmus is terítéken volt, de a mihazánkos politikus a magyarországi tévék nemzetromboló programkínálata mellett egy közismert erdélyi újságíró felakasztásáról is beszélt.

„A zsidók által pontosan kitalált pusztító, bomlasztó programokkal teszik tönkre a székelyeket.

Amilyen színvonalon van most a székely néplélek, az a magyar szónak köszönhető, a televízión keresztül beérkezett mocsok miatt. Vagy meg lehet hallgatni ***-t, hát ha az ilyeneket a magyarok nem tudják felakasztani, maguk közül nem tudják kiiktatni, akkor nem csoda, hogy oda jutunk, ahol tartunk. És ő is székelynek vallja magát. Nem tudom, hogy ki ismeri *** tevékenységét, de nincsenek szavaim rá. Ezeket a népnek ki kell közösítenie maga közül. Ki kell kérjék maguknak a székelyek, hogy ilyen emberek (…) bárhol dolgozzanak” – mondta Bartha Barna. (Az újságíró nevét a védelme érdekében nem közölte a Transtelex, de a politikus kétszer is a nevén nevezte – szerk. megj.)

Mi Hazánk budapesti elnök: Nem a zsidók érzései határozzák meg, hogy mit teszünk

Vezető izraeli lapnak adott interjút Nagy Attila, ahol ismertette pártja hozzáállását cigányokhoz, zsidókhoz és Izraelhez.