Most éppen Kim Kardashian-t pécézte ki magának az Izrael-gyűlölő csürhe

A világ legismertebb celebe azt találta mondani, hogy „mindenki legyen szabad”, miután egy tüntető megzavart egy rendezvényt, amelyen éppen felszólalt.

Kim Kardashian a kritikák kereszttüzében találta magát, miután leállított egy palesztinbarát aktivistát egy németországi rendezvényen.

Az incidens egy németországi marketinges rendezvényen tartott panelbeszélgetésen történt, ahol a 43 éves influenszer az üzletéről beszélt, amikor egy palesztinpárti aktivista félbeszakította, és azt kiabálta neki, hogy „Szabad Palesztinát!”.

Miközben a nőt kikísérték, Kardashian megismételte az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatos álláspontját, miszerint „Legyen szabad mindenki”.

Pop Crave on Twitter: „Kim Kardashian reacts to protester shouting „Free Palestine” at OMR business festival in Hamburg:”Free everybody.” pic.twitter.com/ujGBtdp8Fl / Twitter”

Kim Kardashian reacts to protester shouting „Free Palestine” at OMR business festival in Hamburg:”Free everybody.” pic.twitter.com/ujGBtdp8Fl

Kim spontán reakciójáról készült videó gyorsan bejárta az internetet, amiért mind támogatást, mind kritikát is kapott.

A palesztin-pártiak csalódottságuknak adtak hangot,

kijelentését a „minden élet számít” szlogenhez hasonlították, amely a BLM-zavargások csúcspontján szintén „problémásnak” ítéltek meg.

Kim már korábban is hangot adott az antiszemitizmus elleni küzdelem fontosságának, miután volt férje, Kanye West 2022-ben egy sor antiszemita megjegyzése miatt került be a hírekbe.

Az esetre reagálva Kim a következőket tweetelte: „A gyűlöletbeszéd sosem oké vagy megbocsátható. Együtt állok a zsidó közösséggel, azonnal véget kell vetni a velük szembeni szörnyű erőszaknak és gyűlöletkeltő retorikának”.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Idióták: terrorpárti tüntetők zavarták meg az auschwitzi Élet Menetét

Az emlékfelvonuláson holokauszttúlélők, valamint az október 7-i mészárlást túlélők is részt vettek. Ez nem tetszett a palesztinbarát tüntetőknek.