Iráni MMA harcos rúgott meg egy nőt a meccs előtt Oroszországban

Ali Heibati iráni MMA harcos egy oroszországi mérkőzés közben megrúgta egy, a szurkolókat lelkesítő nő fenekét, ami életfogytiglani eltiltáshoz vezetett. Később ugyan bocsánatkérést tett közzé, de cselekedete nagy botrányt váltott ki.

Egy iráni MMA harcos egy oroszországi meccs közben belerúgott egy, a közönséget lelkesítő, ún. ringlány fenekébe, amiért életfogytiglani eltiltást kapott – jelentette kedden a Walla Sports.

A harcos, Ali Heibati a vezető orosz MMA-szövetség (HFC) Arkagyij Oszifjan elleni küzdelmén vett részt Moszkvában. Miután mindketten beléptek a ringbe, Heibati megrúgta az első menet kezdetét jelző ringlány hátsóját. A nő dühbe gurult és szembefordult az iráni bunyóssal, mielőtt a bíró közbelépett.

Eduardo Menoni on Twitter: „Un luchador iraní de MMA, llamado Ali Heibati le dio una patada a una chica del ring, porque „se sintió ofendido por su vestimenta”, pero el público ruso le dio una paloterapia al bajarse del ring por agredir a la dama. ¿Apoyas el accionar del público contra el cobarde agresor? pic.twitter.com/U00nn9eT9l / Twitter”

Un luchador iraní de MMA, llamado Ali Heibati le dio una patada a una chica del ring, porque „se sintió ofendido por su vestimenta”, pero el público ruso le dio una paloterapia al bajarse del ring por agredir a la dama. ¿Apoyas el accionar del público contra el cobarde agresor?

A küzdelem elkezdődött, és Ossifian hevesen támadta Heibatit, végül alig fél perc alatt technikai győzelmet aratott. A bíró közbelépése és a küzdelem befejezése ellenére az iráni MMA harcos talpra állt és megtámadta Ossifian-t, miközben az háttal állt Heibati-nak.

Heibati viselkedése heves reakciókat váltott ki a közönségből, és miután elhagyta a ringet, néhány, hozzá közel álló néző megpróbálta megverni.

A mérkőzés után az iráni bunyós egy fotót posztolt magáról a ringben lévő lány mellett, egy kétértelmű bocsánatkéréssel:

„Helló mindenki, itt Maria. Nagyon feszült voltam a meccs előtt, pedig csak azt akartam, hogy elkezdődjön a meccs. Sok volt a feszültség és az érzelem, és ezek miatt rúgtam meg őt. Bocsánatot kérek tőle. Nős vagyok, és tisztelem a női nemet.”

A helyi szövetség vezetőit nem hatotta meg ez a bocsánatkérés, és bejelentették, hogy Heibatit egy életre eltiltották a versenyzéstől.

„Az ilyen viselkedés a nőkkel szemben elfogadhatatlan. A nők fizikai bántalmazása a legalacsonyabb tett, amit egy férfi elkövethet.

Heibati bocsánatkérése nem elég, pénzbüntetést fog kapni, és a teljes összeget a ringlány, Maria kapja meg” — számol be a Sportskeeda sport-hírportál.

Interpol: Argentína nemzetközi elfogatóparancsot kért az iráni belügyminiszterre

Ahmad Vahidit egy 1994-ben elkövetett, 85 halálos áldozatot követelő támadásban játszott szerepe miatt akarják letartóztatni.