Izraeli szépségkirálynőre támadt a Hamász-párti csőcselék New Yorkban

Noa Cochvát a Times Square-en verték fejbe.

Noa Cochva izraeli modellt és cukrászmestert palesztinbarát tüntetők támadták meg a hétvégén a New York-i Times Square-en.

Cochva, aki 2021-ben megnyerte a Miss Israel címet, és egy baráti társaság izraeli dalokat kezdett énekelni, miután találkozott a tüntetőkkel.

„Úgy döntöttek, hogy szélsőséges tüntetést tartanak itt. Tudtuk, hogy nem biztonságos, féltünk, de nem tudtuk megállni, és egy kicsit magunkat is meg akartuk mutatni.

Tíz izraeli voltunk ötezer őrült ellen. Muszáj volt”

– írta az eset után.

כאן חדשות on Twitter: „מלכת היופי של ישראל לשנת 2021 נועה כוכבא: הותקפתי בהפגנה פרו-פלסטינית בטיימס סקוור בניו יורק @ShirazTikva pic.twitter.com/8Sey9ggsWN / Twitter”

מלכת היופי של ישראל לשנת 2021 נועה כוכבא: הותקפתי בהפגנה פרו-פלסטינית בטיימס סקוור בניו יורק @ShirazTikva pic.twitter.com/8Sey9ggsWN

„Csak álltam ott, és a Dávid-csillag nyakláncom kilátszott az ingemből. A különbség az, hogy mi az értelem emberei vagyunk, ők pedig az erőszak emberei. Milyen logikával demonstrálnak erőszakkal a békéért?” – írta.

Egy másik Instagram-sztoriban egy mentőautó háttere előtt Cochva azt írta, hogy jól érzi magát, és hozzátette: Ám Jiszráél cháj!

Cochva az IDF-ben orvosként szolgált, később pedig egy mentőtisztképző tanfolyam oktatója és parancsnoka lett.

Vérlázító: buszra várakozó zsidó tinilányt ütött meg egy felnőtt férfi

Videófelvétel is készült a 15 éves lány elleni támadásról.

Jelentősen csökkent a Hamász elleni háború támogatottsága Amerikában

A Gallup felmérése szerint a republikánus szavazók többsége azonban még most is kitart a zsidó állam mellett.