Kamerák előtt vallotta be egy terrorista, hogy megerőszakolt egy izraeli lányt

A lány segítségért könyörgött, de az Iszlám Dzsihád terroristája nem könyörült rajta.

FIGYELEM! Ezen cikk elolvasását csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Az IDF Hírszerzési Igazgatósága csütörtökön nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen egy elfogott palesztin terrorista bevallja a kihallgatóknak, hogy október 7-én megerőszakolt egy izraeli lányt.

Manar Mahmúd Muhammad Kasszemet, akit az Irán által támogatott palesztin Iszlám Dzsihád tagjaként azonosítottak, az IDF csapatai a hónap elején tartóztatták le a Gázai övezet déli részén fekvő Hán Júnisz városában.

A hadsereg 504-es hírszerzési egységének kihallgatója az október 7-i eseményekről kérdezte Kasszemet, aki elmondta, hogy más Iszlám Dzsihád-terroristákkal együtt egy kézifegyverrel és két gránáttal lépett át Izraelbe Gázából.

„Beléptem a kibucba, és bementem a legközelebbi házba. Amikor először beléptem, nem volt ott senki, aztán bementem egy szobába, és ott volt valaki, aki meg volt ijedve” – mondta a videón.

Israel Foreign Ministry on Twitter: „Trigger warning: This is very difficult to watch. On October 7, an Islamic Jihad terrorist crossed the border, broke into the home of an Israeli woman, threw her on the couch and raped her.This is what he did in his own words. Monsters. pic.twitter.com/zyGcEvtBre / Twitter”

Trigger warning: This is very difficult to watch. On October 7, an Islamic Jihad terrorist crossed the border, broke into the home of an Israeli woman, threw her on the couch and raped her.This is what he did in his own words. Monsters. pic.twitter.com/zyGcEvtBre

A lány segítségért könyörgött, de Kaszem ehelyett „lefektette, elkezdte levetkőztetni” – árulta el ezután.

„Megerőszakoltam őt. … Nem tartott sokáig, [mivel] kiabálást hallottam odakintről”.

Kasszem leírása szerint a lányon kék miniszoknya, fehér ing, szandál és rózsaszín fehérnemű volt. Az erőszak körülbelül 60-90 másodpercig tartott.

Nem sokkal később a Fatah Al-Aksza Mártírjainak Brigádjainak két fegyveres terroristája lépett be a szobába, és magukkal vitték a lányt és az édesanyját.

Az Iszlám Dzsihád terroristája ezután visszatért a Gázai övezetbe, de csak azután, hogy a kibucban lévő izraeli civilek egy csoportjára gránátot dobott, és egyiküket lelőtte.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Horror: fegyverrel kényszerítették szexuális aktusra az egyik izraeli túszt

Amit Soussan az első kiszabadult túsz, aki névvel és arccal is vállalja a történetét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem jelenítünk meg hirdetéseket.