Robert C. Castel: Amerika „játéka” Izraellel inkább kártyavár, mint dominó

A Neokohn főszerkesztője

 

„Amerika Izraellel kapcsolatos lépései csak a közelgő elnökválasztás fénytörésében értelmezhetők” — fogalmaz Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő, a Neokohn főmunkatársa e heti podcast beszélgetésünkben.

A beszélgetésben szó esik arról, mi is történik addig is, míg az IDF bevonul a dél-gazai Rafahba, hogy likvidálja az ott rejtőzködő Hamász terroristákat, hogy milyen sikert ért el Izrael a híres-hírhedt Sifa kórházban megbúvó terrorközpontban és hogy sikeres lehet-e az új, amerikai tűzszüneti javaslat.

Kattintson az alább linkre, hogy meghallgathassa Robert C. Castel és Megyeri Jonatán beszélgetését.

Robert C. Castel: Amerika „játéka” Izraellel inkább kártyavár, mint dominó

„Amerika Izraellel kapcsolatos lépései csak a közelgő elnökválasztás fénytörésében értelmezhetők” — fogalmaz Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő, a Neokohn főmunkatársa e heti podcast beszélgetésünkben. A beszélgetésben szó esik arról, mi is történik addig is, míg az IDF bevonul a dél-gazai Rafahba, hogy likvidálja az ott rejtőzködő Hamász terroristákat, hogy milyen sikert ért el Izrael a híres-hírhedt Sifa kórházban megbúvó terrorközpontban és hogy sikeres lehet-e az új, amerikai tűzszüneti javaslat.

Elkerülhető-e a bevonulás Dél-Gázába?

Robert C. Castel, lapunk főmunkatársának bejelentkezése Izraelből.