Kalifornia: Egy másik tanár bátorítására zaklatták diákjai a zsidó tanárnőt

people sitting on blue carpet

Egészen elképesztő állapotok uralkodnak a kaliforniai Berkeley tankerület iskoláiban.

A kaliforniai Berkeleyben egy rajztanárnő azt mondta a második osztályos diákoknak, hogy írják fel a „Stop Bombing Babies” feliratot öntapadós cetlikre, és ragasszák fel egy zsidó tanárnő osztálytermének ajtaja mellé – derül ki a Brandeis Center és a Rágalmazásellenes Liga által benyújtott panaszból.

A panasz szerint a Berkeley-i tankerület nem tett lépéseket a „zsidó diákok társaik és tanáraik általi folyamatos zaklatásának” megszüntetésére október 7-e óta, amikor a Hamász tömeges terrortámadást követett el Izrael ellen, és megölt mintegy 1200 embert.

Az ADL szerint a tankerület iskolái a zsidó diákokat külön osztálytermekben helyezték el ahelyett, hogy az antiszemitizmus problémájával foglalkoztak volna.

A közlemény számos antiszemita incidenst részletezett, köztük a zsidó diákok elleni tömeges támadásokat. Az incidensek miatt sok zsidó diák arra kényszerült, hogy levegye a Dávid-csillagot, és ne viseljen a zsidóságával kapcsolatos tárgyakat.

Voltak olyan zsidó diákok, akiktől megkérdezték, hogy mi az „ő számuk”, ezzel utalva a koncentrációs táborokban a holokauszt áldozataira tetovált számokra.

Más oktatási intézmények tantermeiben és folyosóin azt kiabálták a diákok, hogy „öljétek meg a zsidókat”.

A most benyújtott panasz szerint a tanárok is elősegítették az antiszemita incidenseket, mivel egyes tanárok állítólag arra használták fel az órákat, hogy antiszemita, Hamász-párti szónoklatokat tartsanak.

Megáll az ész: terrorpárti diákcsőcselék randalírozott egy New York-i iskolában

Diákok százai (!) próbálták megtámadni az iskolában tanító egyik zsidó tanárnőt.