Megyeri Jonatán: A zsetonok egy része még mindig a Hamász kezében van

A Hit Rádió legfrissebb adásában Izrael jelenlegi helyzetét és Netanjahu szerepét elemezte lapunk főszerkesztője, Megyeri Jonatán rabbi.

A Neokohn főszerkesztője a Hit Rádió műsorában beszélt az aktuális gázai helyzetről, az izraeli csapatok előtt álló kihívásokról, illetve az izraeli közvélemény jelenlegi állapotáról is. Az adásban szóba került még az izraeli belpolitikai helyzet, különös tekintettel a miniszterelnök személyére, és az amerikai kormányzat viszonyulására az egyes szereplőkhöz. A műsor második felében arról esett szó, hogy mi várható a közeljövőben Gázában és az északi fronton, a Hezbollahhal szemben.

A teljes adás itt hallgatható meg:

Izrael: egyre több bírálat éri Netanjahut – Megyeri Jonatán

A Hit Rádió legfrissebb adásában Izrael jelenlegi helyzetét és Netanjahu szerepét elemeztük vendégünkkel. Tart még a Hamasz elleni küzdelem, Izrael szerint közel a győzelem, de egyre nagyobb a nemzetközi nyomás az országon. Netanjahut pedig egyre több és komolyabb bírálat éri. Vendég: Megyeri Jonatán rabbi, a Neokohn főszerkesztője A Hit Rádió állandó vendégei: Németh Sándor, Hack Péter, Robert C.

Elkerülhető-e a bevonulás Dél-Gázába?

Robert C. Castel, lapunk főmunkatársának bejelentkezése Izraelből.