A budapesti palesztin kirendeltség esete a jeruzsálemi tini terroristával

A Neokohn szerkesztője

A palesztin képviselet ezúttal egy izraeli rendőrökre támadó terroristát próbál meg ártatlannak beállítani.

„Egy izraeli rendőr agyonlőtte a 14 éves Wade’ Allyant Jeruzsálem megszállt városrészében”

olvasható a budapesti palesztin kirendeltség Facebook-bejegyzésében.

A diplomáciai képviselet természetesen már nem fárasztja a gyanútlan magyar hírolvasókat azzal a korántsem mellékes ténnyel, hogy az említett palesztin fiatal egy késeléses merénylet végrehajtása közben veszítette életét.

A fiatal terrorista támadáshoz használt kése. Kép: izraeli határrendőrség.
A fiatal terrorista támadáshoz használt kése. Kép: izraeli határrendőrség.

De mi is történt valójában?

Az izraeli rendőrség közlése szerint a palesztin tinédzser al-Eizarijában, Kelet-Jeruzsálem egyik külvárosában közelített meg pár izraeli határrendőrt. A rendőrök kérdéseket intéztek a közeledő fiúhoz, aki azonban hirtelen kést rántott és megpróbálta leszúrni őket.

A megtámadott rendőrök tüzet nyitottak, és megölték a merénylőt. Az incidensben egyetlen rendőr sem sérült meg.

A rendőrség közleményének hitelességét alátámasztja a terrortámadásról később közzétett felvétel is, amelyen tisztán kivehető a támadás minden egyes részlete:

War Watch on Twitter: „⚡ CCTV footage shows a 14-year-old Palestinian child attempting to stab an Israeli Border Police officer near Al-Eizariya, east of Jerusalem. The Palestinian was killed on the spot. https://t.co/BmC58KBzuX pic.twitter.com/Qj6K7HJO1W / Twitter”

⚡ CCTV footage shows a 14-year-old Palestinian child attempting to stab an Israeli Border Police officer near Al-Eizariya, east of Jerusalem. The Palestinian was killed on the spot. https://t.co/BmC58KBzuX pic.twitter.com/Qj6K7HJO1W

A felvétel mindenki számára elérhető, bizonyára a budapesti palesztin kirendeltség munkatársai is megtekintették, ennek ellenére ismét tudatosan próbálják félrevezetni a magyar közvéleményt a teljes igazság elhallgatásával és az izraeli terrorellenes műveletekről szóló félretájékoztatással.

Már megint pofátlanul hazudik a budapesti palesztin „nagykövetség”

A terroristákat mosdatja és valótlanságokat terjeszt a hazánkban működő diplomáciai képviselet.