Már megint pofátlanul hazudik a budapesti palesztin „nagykövetség”

A Neokohn szerkesztője

A terroristákat mosdatja és valótlanságokat terjeszt a hazánkban működő diplomáciai képviselet.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, araboknak öltözött izraeli elit terrorelhárítók célzottan likvidáltak három, a dzseníni Ibn Szína kórházban rejtőzködő palesztin terroristát.

Az IDF, az izraeli rendőrség Yamam terrorelhárító erői és a Sin Bét közös művelete során végeztek a hamászos Mohammad Dzsalamnával és két, a Palesztin Iszlám Dzsihádhoz tartozó társával, Mohammed és Bázel Ghazawival.

Mint kiderült, a kórházat műveleti bázisnak használó terrortrió éppen izraeliek ellen készített elő terrortámadást, amikor az izraeli erők lecsaptak rájuk.

Az akcióról készült felvételek bejárták az egész világsajtót, és ahogyan az előre borítékolható volt, a palesztin propagandagépezet is hamar felhasználta a sztorit a saját céljaira.

Nem jelentett kivételt ez alól a Palesztin Hatóság budapesti nagykövetsége sem. A diplomáciai képviselet így számolt be a dzseníni terrorfészekben történt eseményekről:

Az IOF nőknek és egészségügyi személyzetnek öltözve gyilkolt meg 3 beteget! Kik a terroristák?”.

(IOF = Israel Occupation Forces, izraeli megszálló erők; a palesztinok által az IDF-re használt kifejezés – a szerk.)

Fadi Elhusszeini nagykövet úr és munkatársai szerint tehát a terrortámadásra készülő terroristák csupán ártatlan betegek voltak!

A Neokohn jóvoltából, meggyőződhetnek most erről a kedves olvasók is, ha megtekintik e három, jobb sorsra érdemes és fényes jövő előtt álló fiatalemberről készült képet:

A dzseníni Ibn Szína kórház palesztin "betegei"
A dzseníni Ibn Szína kórház palesztin „betegei”

Érdekes módon, az akció után a Hamász és Iszlám Dzsihád is nyíltan vállalta, hogy a „három beteg” hozzájuk tartozott, sőt még képeket és videókat is közöltek róluk:

Ugye micsoda szörnyetegek ezek a népirtó izraeli megszállók? Saját embereik életét veszélyeztetik egy mélyen az ellenséges területen végrehajtott szárazföldi akcióval, csak azért, hogy palesztin civil áldozatok nélkül likvidáljanak három támadásra készülő terroristát.

Felháborító!

Ahogyan az is, hogy a budapesti palesztin nagykövetség ennyire ostobának nézi a magyarokat és a legátlátszóbb módon próbál hazugságokat terjeszteni hazánkban Izrael terrorellenes műveleteiről.

Magyarországot kritizálja a budapesti palesztin nagykövetség

Az Izrael-ellenes szélsőjobboldai erőkkel parolázó palesztin nagykövetnek nem tetszik a magyar kormány terrorellenes álláspontja.