„Hogy a fenébe lehet még mindig képviselő a Hamász-támogató svéd politikus?”

Luai Ahmed újságíró felháborítónak tartja, hogy a svéd szociáldemokraták megtűrik soraik között Dzsamál El-Hadzs-t.

Dzsamál El-Hadzs, palesztin származású svéd parlamenti képviselő 2023-ban a svédországi Malmőben Hamász-konferenciának nemcsak a résztvevője, hanem szervezője is volt. A konferencia társszervezője Amin Abu Rashid, a Hamász egyik terroristája volt, akit Hollandiában letartóztattak, mert milliókkal segítette finanszírozni a Hamász terrorizmusát.

Az alábbi képen El-Hadzs a letartóztatott terroristát ölelgeti, és együtt ülnek a konferencián. Egy másik képen El-Hadzs egy rendezvényen látható, a háttérben Hamász-zászlókkal.

El-Hadzsnak azt tanácsolták a szociáldemokrata tisztviselők, hogy ne vegyen részt a Hamász-konferencián, de ő mégis megtette, mert ő volt az egyik SZERVEZŐ.

Az október 7-i mészárlást követően El-Hadzs nem volt hajlandó elítélni a Hamász támadását a svéd televízióban. A Hamász terrorjához való kötődése ellenére továbbra is helyet foglal a svéd parlamentben a Szociáldemokrata Párt – Svédország legnagyobb politikai pártjának – képviselőjeként.

A főáramú svéd média hallgat arról, hogy El-Hadzs szervezte a Hamász-konferenciát. A hírt a Bulletin (a híroldal, amelynek büszkén dolgozom) hozta nyilvánosságra.

Hogy a fenébe lehet Dzsamál El-Hadzs még mindig a svéd parlament tagja, ha nyilvánvaló kapcsolatai vannak a Hamásszal?

Antiszemita videót osztott meg az egyik kommunista EP-képviselő

„A parlamentből való felfüggesztés a minimum, amit elvárnánk” – fogalmazott az eset után az Európai Zsidó Szövetség elnöke.

Napi Belgium: zsidó újságírót jelentett fel egy brüsszeli Hezbollah-aktivista

Az amerikai és brit katonák halálát nyíltan ünneplő terror-aktivista zavartalanul folytatja Izrael-ellenes tevékenységét a belga fővárosban.

A véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a Neokohn szerkesztőségének az álláspontját.