Napi Belgium: zsidó újságírót jelentett fel egy brüsszeli Hezbollah-aktivista

Dyab Abou Jahjah azt akarja, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság indítson vizsgálatot Akiva Van Koningsveld ellen „föld- és vagyonlopás, sikkasztás és fenyegetés” miatt.

Egy belga „aktivista”, aki kapcsolatban áll a libanoni Hezbollah terrorcsoporttal (!), szombaton „háborús bűncselekmények” miatt panaszt nyújtott be a hágai Nemzetközi Büntetőbírósághoz a JNS izraeli tudósítója, Akiva Van Koningsveld ellen.

Dyab Abou Jahjah azt akarja, hogy az ügyészek vizsgálják ki Van Koningsveldet állítólagos „föld- és vagyonlopás, sikkasztás és fenyegetés” miatt. Abou Jahjah emellett megbízta ügyvédeit, hogy Hollandiában tegyenek rendőrségi feljelentést a holland fegyverekről és lőszerekről szóló törvény állítólagos megsértése miatt a Szamáriában élő Van Koningsveld ellen.

A feljelentés azzal vádolja a JNS riporterét, hogy „földet lopott a palesztinoktól a megszállt területen, fenyegetően járt a megszállt területen automata lőfegyverrel és engedély nélkül viselt fegyvert”.

Anélkül, hogy részleteket vagy bizonyítékokat osztott volna meg az ügyről, Abou Jahjah azt állította, hogy az ICC-hez benyújtott beadványa, amelyet

„az Amnesty International átfogó jelentése támaszt alá, van Koningsveld urat számos bűncselekménybe keveri Ciszjordániában”.

Aggasztó jelentés érkezett: egész Németországot ellepték a Hamász-ügynökök

Egy új vizsgálat kiderítette, hogy az iszlamisták országos hálózatot hoztak létre Németország teljes területén.

Abou Jahjah a múlt héten jelentette be először, hogy jogi lépéseket fog kezdeményezni „a gázai népirtásban vagy más palesztinai bűncselekményekben részt vevő” izraeliek ellen.

Van Koningsveld mellett eddig öt holland származású jelenlegi és volt izraeli katona ellen nyújtott be keresetet a Hezbollah-aktivistája.

Jahjah továbbá felszólította közel 40 ezer internetes követőjét, hogy segítsenek neki azonosítani az Izraeli Védelmi Erők Hollandiából és Belgiumból származó katonáit.

A Hezbollahhoz kötődő libanoni Al Mayadeen televízióállomás szerint Abou Jahjah „aktívan dolgozik további panaszokon Hollandiában és Belgiumban, miközben új jogi lehetőségeket vizsgál”.

A libanoni születésű, de jelenleg Brüsszelben lakó Abou Jahjah korábban azt írta, hogy „minden halott amerikai, brit és holland katonát győzelemnek tekint”.

2009-ben szélsőséges kapcsolatai miatt kitiltották az Egyesült Királyságból.

Az Abou Jahjah által alapított muszlim csoport egyszer a honlapján közzétett egy képet, amelyen Anne Frank Adolf Hitlerrel volt egy ágyban, valamint más karikatúrákat, amelyek azt sugallták, hogy a zsidók találták ki a holokausztot.

A volt német kémfőnök szerint Európa befog hódolni az iszlámnak

Hans-Georg Maaßen szerint katasztrófa felé tart az öreg kontinens.