A volt német kémfőnök szerint Európa befog hódolni az iszlámnak

Élesen bírálta az európai migrációs politikát Hans-Georg Maaßen, a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal korábbi vezetője, aki a mértéktelen bevándorlás veszélyeire is figyelmeztetett.

„Egy teljesen más kultúra közeledik felénk. Erre egyáltalán nem vagyunk felkészülve, mert mi még arra sem vagyunk képesek, hogy a konfliktusokat erőszakkal oldjuk meg, mint ezek az arab államokból származó családi klánok.

Ezek az emberek erőszakkal oldják meg a konfliktusokat, míg a közép-európaiak azt gondolják: ez csak bíróságon keresztül történhet”

fogalmazott az Exxpress osztrák lapnak Hans-Georg Maaßen. A német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal korábbi vezetője felhívta rá a figyelmet, hogy

„Az európaiak azért fognak behódolni, mert egyrészt egyáltalán nem képesek érzékelni ezt a konfliktust, másrészt pedig nem képesek hasonló módon megoldani a konfliktusokat” – fogalmazott, hozzátéve,

ennek az lesz az eredménye, hogy az európai kultúráink fokozatosan elpusztulnak.

Kissinger kiosztotta a németeket, majd elmondta, hogy mi lehet a Hamász célja

A nemzetközi diplomácia doyenje számára fájdalmas látni az izraeli vérfürdőt Berlinben ünneplő arabokat.

Ez már most is látható, különösen a nagyvárosokban, hiszen alapvető probléma Európában „az értékek elvesztése”, tette hozzá Maaßen. Mint mondta: Nem tudjuk, hová akarunk menni. Hogyan nézzen ki Németország vagy Ausztria 2030-ban?

A pillanatnak élünk, és ezért alulmaradunk másokkal szemben, akiknek van vallásuk vagy ideológiájuk, akik tudják, hová akarnak menni. Hiányzik belőlünk a küldetés.

Hozzátette ugyanakkor, hogy a migránsokban azonban, akiket néha lenézünk, mert kevésbé fejlett országokból jönnek, ez a küldetés igenis létezik.

Veszélyben a németországi zsidók: nem túl bizakodó az elhárítás zsidó kémfőnöke

Hamarosan támadások érhetik a zsidó és izraeli intézményeket és személyeket.