Több tucat Hamász-terrorista adta meg magát az izraeli hadseregnek

Képek és videók keringenek az interneten azokról a Hamász-terroristákról, akik megadták magukat és akiket az IDF letartóztatott – írja a The Jerusalem Post.

Nem világos, hogy Gázában hol készültek ezek a felvételek, de fegyveres IDF-katonák láthatóak a letartóztatottak mellett, akik lehajtott fejjel várakoznak a romokkal borított járdán, sérült épületek előtt.

„Hála Istennek, hogy a zsidó nép örömmel kezdheti a hanukát a Hamász-terroristák tömeges gázai megadásának köszönhetően”

– írta Hillel Fuld zsidó aktivista az X-en.

„Ők legyenek az elsők a sok közül! Köszönjük, IDF!”

Hillel Fuld on Twitter: „Thank you Hashem for letting the Jewish people start Hanukah with a smile thanks to this mass surrender of Hamas terrorists in Gaza. This should be the first of many! Thank you, IDF! 🙏🇮🇱💪❤️ pic.twitter.com/ECEu4j7dUu / Twitter”

Thank you Hashem for letting the Jewish people start Hanukah with a smile thanks to this mass surrender of Hamas terrorists in Gaza. This should be the first of many! Thank you, IDF! 🙏🇮🇱💪❤️ pic.twitter.com/ECEu4j7dUu

Az X-en egy olyan fotó is napvilágot látott, melyen a terroristák egy sorban térdelnek a járdán.

Aviva Klompas on Twitter: „Mass surrender of Hamas terrorists in Khan Younis pic.twitter.com/rK3UVCdyhi / Twitter”

Mass surrender of Hamas terrorists in Khan Younis pic.twitter.com/rK3UVCdyhi

Szexuálisan zaklatták Gázában az izraeli túszokat

A szabadon engedett izraeli civilek közül legalább tízet – férfiakat és nőket egyaránt – szexuálisan bántalmaztak vagy molesztáltak a terroristák fogságuk ideje alatt.