Sokba került Susan Sarandonnak a palesztinpárti tüntetésen való felszólalás

Kirúgta Susan Sarandont a hollywoodi színészeket képviselő ügynökség (UTA), miután az Oscar-díjas színésznő a hétvégén felszólalt egy palesztinpárti tüntetésen New Yorkban – írja a TEV.

Sarandon több demonstráción is aktívan részt vett az elmúlt időszakban. A New York-i demonstráción elmondott beszédében úgy fogalmazott, hogy

„sok embernek van félnivalója most a zsidóságuk miatt, miközben ízelítőt kapnak abból, hogy milyen lehet muszlimként élni ebben az országban.”

Beszédében arra buzdította a hallgatóságát, hogy álljanak ki a palesztinok mellett, majd megjegyezte, egyre többen elkezdtek kérdéseket feltenni, kiállni az igazukért, és eltávolodni a gyerekkoruk óta tartó agymosástól.

No Title

No Description

A lap azt is megemlíti, hogy Susan Sarandon posztolta a Pink Floyd alapító Roger Waters palesztinbarát X-bejegyzését, ami szintén sokakat felháborított, mivel a rockzenészt sokan antiszemitának tartják megkérdőjelezhető megnyilvánulásai miatt.

Nemcsak a Sarandon számára jelentett problémát a palesztin-ügy melletti kiállás az Egyesült Államokban. Melissa Barrerától szintén megvált a Sikoly VII stábja, mert a produkciós cég antiszemitának találta néhány bejegyzését. A színésznő támogatásáról biztosította a palesztinokat az Instagramon, és azt írta, hogy Izrael „népirtást” követ el, brutálisan gyilkolnak meg palesztin anyákat és gyerekeket a Hamász elleni fellépés ürügyén.

Fülsüketítő a világ feminista mozgalmainak hallgatása

Hol van a MeToo mozgalom? Hol a felháborodás az izraeli gyermekek megerőszakolása miatt? Vélemény.