Orbán Viktor: Nem akarunk mini-Gázákat Budapest kerületeiben!

A miniszterelnök szerint „most van módunk megakadályozni, hogy ne jöjjenek létre migránsgettók”.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége volt. Kérdésre válaszolva a kormányfő elmondta: a migrációról szóló titkosszolgálati jelentés bizonyítja, hogy Magyarország helyesen járt el, amikor elsők között kimondta:

A migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár.”

Mint a kormányfő rámutatott: a migránsok egyre agresszívebbek, egyre durvább eszközökkel akarnak áttörni a déli határkerítésen. A radikalizálódás pedig nem magától történik, terrorszervezetek segítenek nekik ebben – mutatott rá.

A kormányfő a migráció kapcsán aláhúzta: ha egyszer beengedjük, utána nem lehet kitenni őket.

Most van módunk megakadályozni, hogy ne jöjjenek létre migránsgettók Magyarországon

– fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve, hogy emiatt sem érti, hogy a baloldal hogyan lehet migrációpárti. A kormányfő szerint nemzeti egységnek kellene lennie ebben a témában.

Talpnyalónak nevezte Magyarországot egy palesztin történész!

Rasid Khalidi több országot, köztük hazánkat is, Amerika és Izrael talpnyalójának nevezte.

Nem akarunk mini-Gázákat Budapest kerületeiben”

– húzta alá a miniszterelnök, valamint hozzátette: ezért kell harcolni azzal szemben, hogy Brüsszel szétossza a migránsokat Európában, mert jelenleg migránsgettókat akarnak felépítettni Magyarországon.

„Az EU-t azért hoztuk létre, hogy béke és jólét legyen Európában”, de most háború van, és a gazdaság területén is lemaradásban vagyunk – mutatott rá a magyar kormányfő, hozzátéve, hogy Brüsszelben sorra születnek a rossz döntések, mert a brüsszeli vezetést „foglyul ejtette egy globalista elit, pénzügyi csoportok” és a „döntéseiket ezeknek a csoportoknak az érdekei motiválják.

Nem pedig a magyar, német, francia vagy éppen olasz emberek érdeke. Ezért kell változást elérni.”

„Nem az unióban kell elérni változást, mert az unió mi vagyunk” – szögezte le a kormányfő. „Amire szükségünk van, hogy a brüsszeli bürokraták világában kell egy változást elérni” – mutatott rá a kormányfő.

Novák Katalinon keresztül üzent a magyaroknak Izrael elnöke

Izrael elnöke hálás a magyarok barátságáért és kiállásáért.