A sivatag népe nem felejt: egy beduin család vérbosszút esküdött a Hamász ellen

Joad Abu Asza nem hallott testvérétől, Oszamától azóta, hogy a Hamasz terroristái október 7-én támadást intéztek a dél-izraeli zenei fesztivál ellen.

Joad és családja egymillió dollár jutalmat ajánl fel minden olyan információért, amely a bátyja meggyilkolásáért felelős terroristákhoz vezetheti őket.

Joad elmagyarázta, hogy a mészárlásról előkerült felvételekből kiderült, hogy bátyja, aki éjszakai műszakban dolgozott a fesztiválon, egy közeli óvóhelyhez irányította az terroristák elől menekülő embereket, sőt még a Hamász terroristáival is tárgyalt, miután rájuk találtak.

„Arabul beszélt velük és könyörgött nekik, hogy ne bántsák a nőket és a gyerekeket, hangsúlyozva, hogy civilek, fegyvertelenek, és nem jelentenek veszélyt.

Arra is felszólított mindenkit, hogy ne beszéljen héberül” – mesélte Joad.

Gyászoló palesztin család: Gázát a földdel kell egyenlővé tenni!

„Vannak rokonaim Gázában, de úgy gondolom, hogy Gázát a földdel kell egyenlővé tenni” – mondja a Hamász terroristái által meggyilkolt arab fiú egyik családtagja.

Annak ellenére, hogy igyekezett megvédeni a vele lévőket, a terroristák durván bántalmazták Oszamát, mielőtt megölték őt.

A súlyos körülményekre való tekintettel Joad és családja nyilvános bejelentést tettek, és jelentős,

egymillió dolláros jutalmat ígértek mindenkinek, aki információval tud szolgálni Oszama gyilkosairól.

„Nincs semmilyen családi kapcsolatunk Gázában. Az egész családunk itt lakik. De ez bosszúállás kérdése – ezek a személyek megkínozták a bátyámat, és ezt nem lehet félvállról venni.

Beduin, drúz és zsidó barátok felajánlották támogatásukat, felismerve, hogy ezt vérbosszúként kell kezelni.”

Talpnyalónak nevezte Magyarországot egy palesztin történész!

Rasid Khalidi több országot, köztük hazánkat is, Amerika és Izrael talpnyalójának nevezte.