Gad Saad: A zsidók még akkor sem lehetnek áldozatok, amikor lemészárolják őket

Ahogy a Parazita elme c. könyvemben kifejtem, a Nyugatot megfertőzte az áldozatmentalitás – írja a Libanonban született, majd onnan menekülni kényszerülő zsidó gondolkodó.

A nagyobb áldozat nyer még akkor is, ha az áldozatiságot mesterségesen kell előállítani. Pontosan ez az oka annak, hogy a zsidók még akkor sem lehetnek áldozatok, amikor lemészárolják őket.

Aki lemészárolja a zsidókat, az az „igazi” áldozat és az iszlamofóbia az „igazi” csapás.

A zsidógyűlöletnek ez a formája az egzisztenciális eltörlés egyedülálló példája. Nincs jogod [zsidóként] a személyes tragédiához. Nincs jogod gyászolni. Még ha a zsidók elenyésző kisebbséget alkotnak is, elnyomóknak, cselszövőknek és parazitáknak tekintik őket.

Emberek milliárdjai vannak túszul ejtve 15 millió ember ördögi szeszélyének.

A zsidók elképesztő teljesítménye a művészet, a zene, a tudomány, a filozófia, az orvostudomány és a kultúra terén bizonyítja, milyen gonoszak. A Nyugat migrációs problémája a zsidók hibája. A pénzügyi válság a zsidók hibája. A klímaváltozás a kapzsi zsidók hibája. A brit lányok ipari méretű, nagyrészt nemes hitű férfiak által elkövetett tömeges megerőszakolása a zsidók hibája (mert a zsidók engedték be őket).

Több mint három évtizede vagyok az emberi elme professzora és tanítványa. Minden lehetséges stratégiát ismerek, hogyan kell meggyőzni egy személyt, de mégsem tudok behatolni a zsidógyűlölők elméjébe. Nagyon sötét időszakot élünk.

A szellem már kiszabadult a palackból.

Gad Saad: A woke ideológusok a cél érdekében elpusztítják az igazságot

A kanadai professzor a Neokohnnak beszélt arról, hogy miért tagadják a progresszívek a biológiai valóságot, és mi lesz az identitás politika következménye. Hajdú Tímea interjúja.

Gad Saad harca a józan észért és az objektív valóságért

„Az irracionalistás több fronton támad, és mindegyik hadszíntéren azt várja tőled, hogy feltétel nélkül kapitulálj” – írja Seres László az Individualistán.

A véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a Neokohn szerkesztőségének az álláspontját.