Hamász: újra és újra meg fogjuk ismételni az október 7-i mészárlást!

„Izrael olyan ország, amelynek nincs helye a mi földünkön” – mondta a Hamász tisztviselője, Ghazi Hamad a libanoni LBCI Newsnak.

„El kell távolítanunk ezt az országot” – hangsúlyozta Ghazi.

„Meg kell leckéztetnünk Izraelt. Újra és újra meg fogjuk tenni.

Az Al-Aksza özönvíz [hadművelet] csak az első alkalom, és lesz második, harmadik, negyedik” – tette hozzá a Hamász tisztviselője.

„Kell árat fizetnünk ezért? Igen, és készek vagyunk megfizetni. Mártírok nemzetének hívnak minket, és büszkék vagyunk arra, hogy mártírokat áldozunk fel”.

MEMRI on Twitter: „Hamas Official Ghazi Hamad: We Will Repeat the October 7 Attack Time and Again Until Israel Is Annihilated; We Are Victims – Everything We Do Is Justified #Hamas #Gaza #Palestinians pic.twitter.com/kXu3U0BtAP / Twitter”

Hamas Official Ghazi Hamad: We Will Repeat the October 7 Attack Time and Again Until Israel Is Annihilated; We Are Victims – Everything We Do Is Justified #Hamas #Gaza #Palestinians pic.twitter.com/kXu3U0BtAP

Ghazi azt is elmondta, hogy „Izrael léte okozza ezt a fájdalmat”, a „vért és könnyeket”.

„A megszállás áldozatai vagyunk. Senki ne hibáztasson minket”

– magyarázta a terrorszervezet képviselője.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a múlt héten Hamad kiviharzott az egyik BBC-nek adott interjújából, miután az izraeli civilek lemészárlásáról kérdezték.

Az interjú során Hamad megismételte a mészárlás után néhány nappal kezdődő állításait, miszerint a Hamásznak nem állt szándékában civileket megölni támadás során.

Gyáva: a lemészárolt civilekről kérdezték, kereket oldott a Hamász vezér

Szó szerint elmenekült a kérdések elől.

A Zöld Herceg szerint a Hamász magára vonta Isten haragját

Elég a Hamászból! – mondta Piers Morgannek adott interjújában Moszab Hasszan Júszef, a Hamász fia.