Így harcolnak az izraeli elit kommandósok a Hamász barbár terroristái ellen

Az Izraeli Védelmi Erők olyan felvételeket tesznek közzé, amelyeken az elit Shayetet 13 kommandós egységének csapatai szombaton visszafoglalják a palesztin terroristáktól a Szufa katonai állást a gázai határon.

A headcam videón látható, ahogy a katonák a Hamász terroristákkal harcolnak a bázison belül, egyeseket megölnek, másokat letartóztatnak.

Látható, amint a csapatok elérik a bázis bunkerét, ahol a Hamász támadását túlélő katonák rejtőztek el. „Shayetet, Shayetet, maradj a bunkerben, jövünk” – kiáltja a videón az egyik tiszt.

Emanuel (Mannie) Fabian on Twitter: „IDF publishes footage showing troops of the Navy’s elite Shayetet 13 commando unit retaking the Sufa military post on the Gaza border from Palestinian terrorists on Saturday. pic.twitter.com/hthv0sWPXY / Twitter”

IDF publishes footage showing troops of the Navy’s elite Shayetet 13 commando unit retaking the Sufa military post on the Gaza border from Palestinian terrorists on Saturday. pic.twitter.com/hthv0sWPXY

Az IDF szerint a Shayetet 13 kommandósai szombaton Dél-Izrael szerte harcoltak, miután a Hamász gyilkos invázióját követően a helyszínre siettek.

A Shayetet 13 kommandósok több mint 60 palesztin terroristát öltek meg a Szufa-bázison, valamint Beeriben, Kfar Azában, Szaádban, Mefalszimban és Nir Ozban, és mintegy 250 túszt mentettek ki az IDF szerint.

A katonák további 26 terroristát tartóztattak le, köztük a Hamász haditengerészeti erőinek egy magas rangú tagját – tette hozzá az IDF.

Maradj csendben, ha csak hülyeségeket tudsz mondani az izraeli háborúról!

Napok alatt a tízmillió Izrael- és Hamász-szakértő országa lettünk. Vélemény.