Őrült antiszemita konteós lett az egyik demokrata politikusból

Cynthia McKinney népirtással és pedofíliával vádolja a zsidókat.

Cynthia McKinney egykori demokrata kongresszusi képviselőnő október elején számos antiszemita posztot osztott meg az X-en.

Az egyik poszt, amit McKinney megosztott, azt állította, hogy „a zsidók megígérték, hogy megölik a keresztényeket… azzal dicsekednek, hogy megölték Krisztust… szóval Krisztus követői nem számítanak a zsidóknak. Világ, van egy problémánk!”

McKinney egy másik posztot is megosztott, amely azt állította, hogy

„a zsidók és Izrael szeretnek kereskedni szervekkel, gyerekekkel és nőkkel”.

Továbbá a zsidók

„gyilkosok, akik rabszolgává teszik feketéket és fehéreket, kiirtják a muszlimokat és más országokat világszerte, hazudnak, manipulálnak, valamint szeretik a pedofíliát és szexuális bűnözőket, illetve finanszírozzák az azov nácikat és az al-Kaidát…”.

Egy másik, McKinney által október 4-én megosztott poszt olyan képeket tartalmazott, amelyek az afrikai rabszolga-kereskedelemben való állítólagos zsidó részvételről szóltak.

A volt demokrata politikus korábban megosztott egy meghívót egy KKK-rendezvényre (!), amelynek címe az volt, hogy „TUDNAK-E A FEKETÉK ÉS A FEHÉREK EGYÜTT DOLGOZNI A KÖZÖS ELLENSÉGÜNK LEGYŐZÉSÉN?”, az „ELLENSÉG” szó alatt pedig egy Dávid-csillag volt.

McKinney más posztjaiban azt állította, hogy „a cionista rezsim volt a 9/11-es támadások mögött álló fő erő, és hogy a Moszadnak dolgozó izraeli kémek ünnepelték az égő ikertornyokat”.

Ezt a cikket szerkesztőségünk az ünnep beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Kiderült egy európai bíróról, hogy gyűlöli a zsidókat

Boštjan Zupančič több, az európai kóservágás betiltásáról szóló ügyben is bíróként lépett fel korábban.