Gal Gadot akar lenni a női James Bond

Az izraeli színésznő saját kémfilm-franchise-t akar létrehozni a James Bond mintájára. A Wonder Woman sztárja elmondta, hogy a Heart of Stone pénteki megjelenése a Netflixen elindítja ezt az utat – írja a JC.

A Heart of Stone egy hírszerző ügynök történetét meséli el, akinek meg kell akadályoznia, hogy a „Szív” nevű mesterséges intelligencia terroristák kezébe kerüljön.

A filmben játszik még Alia Bhatt, Sophie Okonedo, Jamie Dornan, Matthias Schweighofer, Jing Lusi, Paul Ready, Jon Kortajarena és Archie Madekwe is.

Gal Gadot azt nyilatkozta, hogy a franchise a Mission Impossible és a Jason Bourne-filmekkel is egyenrangú lehet.

„A Wonder Woman sikere után rájöttem, hogy valóban van közönsége a női főszereplős akciófilmeknek, és ez adott önbizalmat ahhoz, hogy megcsináljam ezt a filmet”

– magyarázta.

A Heart of Stone előzetese:

Heart of Stone | Gal Gadot | Official Trailer | Netflix

Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt, Matthias Schweighöfer in HEART OF STONE. Only on Netflix August 11. Gal Gadot is Agent Rachel Stone, the only intelligence operative who stands between her global, peace-keeping organization and the loss of its most valuable – and dangerous – asset, codenamed: The Heart.

Gadot azt is bevallotta, hogy Rachel Stone szerepének eljátszása nem volt könnyű számára.

„Nem is tudom, mit mondhatnék: rengeteg zúzódást szereztem [forgatás közben]. Minden alkalommal, amikor ilyen típusú filmeket forgatok, mindig arra gondolok: pké, ez volt a legtöbb, amire valaha is képes leszek – ennél őrültebb már nem lehet”.

„Aztán jön a következő film, és a léc csak megy feljebb és feljebb. Amikor belekezdtem ebbe, tudtam, hogy elképesztő jelenetek lesznek, volt akció a levegőben, a hegyekben, a tengerparton, az utcán – mindenféle helyszínen.

Egy ilyen forgatás előtt hónapokig kell edzeni. De nagyon szerencsések vagyunk. Olyan hihetetlen kaszkadőrcsapatunk volt, akik gondoskodtak arról, hogy minden, amit csináltunk, jól nézzen ki, és közben vigyáztak a biztonságunkra.”

„Gal Gadot a Wonder Woman két lábon járó megtestesítője a való életben”

A Wonder Woman rendezője megtörte a hallgatását a franchise harmadik filmjének elkaszálása után.