„Gal Gadot a Wonder Woman két lábon járó megtestesítője a való életben”

A Wonder Woman rendezője megtörte a hallgatását a franchise harmadik filmjének elkaszálása után.

Patty Jenkins, a Wonder Woman rendezője megtörte hallgatását a Warner Bros e hónap elején hozott döntéséről, miszerint elkaszálják a Wonder Woman harmadik filmjét, és valószínűleg véget vetnek a franchise-nak, amelynek főszereplője az izraeli színésznő, Gal Gadot.

A Twitteren közzétett nyilatkozatában Jenkins azzal kezdte, hogy „nem szokott magánéleti vagy karrierügyekről beszélni”, de tisztázni akart néhány tényt, miután pontatlanságok kezdtek terjedni a Wonder Woman 3 elkaszálásával kapcsolatban.

„Elkezdett terjedni a az a hamis sztori, miszerint én voltam az, aki megölte [a filmet] és hagyta ott” – írta Jenkins.

„Ez egyszerűen nem igaz. Nyitott voltam arra, hogy megfontoljak mindent, amit kértek tőlem”

A harmadik Wonder Woman-film már 2020 decembere óta készült.

„Nagyon szerettem és nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy én lehettem az a személy, aki ezt a két utolsó Wonder Woman-filmet elkészíthette” – írta Jenkins.

„Gal a legnagyobb ajándék, amit ezen az egész utazáson kaptam. Egy nagyra becsült barát, inspiráció és testvér. Nincsenek szavak, amelyekkel kifejezhetném, mennyire varázslatos ő” – dicsérte a rendező Gal Gadotot.

„Ő a Wonder Woman két lábon járó megtestesítője a való életben, és jobb ember, mint amit a világ el tud képzelni. Ő egy ajándék a világnak, és még inkább nekem”

– tette hozzá.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a Sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Gal Gadot szerint az egyik rendező megfenyegette, hogy tönkreteszi a karrierjét

A Wonder Womant játszó színésznő egy közleményben úgy fogalmazott, hogy megvoltak a problémái Az Igazság Ligája rendezését Zack Snydertől átvevő Joss Whedonnal.