„A zsidóknak meg kellene mondaniuk az antiszemitáknak, hogy húzzanak a p*csába”

Meglepő kijelentéseket tett Skócia első muszlim miniszterelnöke.

A zsidóknak és más diszkriminált embereknek egy határozott „b@szd meggel” kellene válaszolniuk a gyűlölködőknek – jelentette ki Skócia miniszterelnöke.

Humza Yousaf, a skót konzervatívok vezetője ragaszkodott ahhoz, hogy az embereknek legyen önbizalmuk visszavágni a fanatikusoknak.

Skócia első muszlim miniszterelnöke az Edinburgh Fringe Fesztiválon Matt Forde társaságában tartott beszédében elismerte, hogy ez egy „kényelmetlen üzenet” és „nem miniszterelnöki nyelvezet”, de néha helyénvaló.

Yousaf azt is elmondta, hogy felismerte, hogy Skóciában sok olyan kisebbség van, köztük a feketék és a zsidók, amelynek még nem volt képviselete a parlamentben.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a radikálisan palesztinpárti és Izrael-ellenes Yousaf mielőtt miniszterelnök lett volna úgy fogalmazott, hogy

„az emberek éheznek és lassú halált halnak” a Gázai övezetben.

A skót miniszterelnök „ártatlan civilek megölésével” és „Gáza lakosságának éheztetésével és az emberi jogok folyamatos megsértésével” vádolta Izraelt, de találkozott a Hamász tagjaival is, sőt még fegyverembargóra is felszólított Izrael ellen.

Amit a média nem mond el Skócia új miniszterelnökéről

Nem sok jót ígér Izraelnek az új skót miniszterelnök megválasztása.