Sajnos: Natalie Portman elvált a férjétől

Natalie Portman és férje, Benjamin Millepied 11 év házasság után elváltak – értesült a Us Weekly.

Júniusban kezdtek terjedni a pletykák, hogy Millepiednek viszonya van Camille Étienne-nel, egy 25 éves klímaaktivistával.

„Miután kiderült a férfi viszonyának híre, megpróbáltak dolgozni a házasságukon, de végül szakítottak”

– árulta el a pár egyik ismerőse a 42 éves Portmanről és a 46 éves Millepiedről a lapnak, amelynek már múlt pénteken feltűnt, a 11. házassági évfordulójukon Portmant jegygyűrű nélkül látták egy Angel City FC eseményen Sydneyben, Ausztráliában.

A házasságból két gyermek született, a 12 éves Aleph és a 6 éves Amalia. Portman és Millepied 2009-ben találkoztak, amikor Darren Aronofsky Fekete hattyú című thrillerén dolgoztak, amely 2010-ben került a mozikba.

„Ebben találkoztam a férjemmel, szóval azt hiszem, olyan voltam, mintha álomországban lennék”

– mondta Portman a filmről egy 2018-as SiriusXM Town Hall interjúban.

„Ő tanított engem táncolni. Tudod, egy olyan romantikus [történet]… Határozottan izgalmas és szórakoztató volt. Gyönyörű volt. Nem tudom, mi van az azonnali. Olyan volt, mintha tényleg megismertem volna őt, és akkor tűnt úgy, hogy ‘Ó, ez az a személy'”.

A pár később együtt dolgozott a 2018-as Vox Lux című filmben, amelyben Portman egy Celeste nevű popsztárt alakított. Millepied, aki hivatásos balett-táncos, feleségével együtt dolgozott a film koreográfiáján.

Sorozat készült Natalie Portmanről

Az HBO hamarosan debütáló sorozata egy kevésbé ismert oldalát mutatja majd be az Oscar-díjas izraeli-amerikai színésznőnek.