Tanúvallomás: Az ufók egyszer majdnem kirobbantották a harmadik világháborút

Orosz vadászgépek egy alkalommal lehetséges földönkívüli életformákra lőttek, miután egy ufópár majdnem a III. világháború kitörését okozta – derült ki az amerikai kongresszusnak eskü alatt tett egyik tanúvallomásbólírja a The Jerusalem Post.

A tanúvallomást George Knapp, egy Las Vegas-i újságíró tette.

Knapp szerint volt olyan, amikor az orosz hadsereg valóban bevetett vadászgépeket, hogy az UFO-kra lőjenek egy olyan incidenst követően, amely majdnem egy világméretű nukleáris háborúba sodorta a világot.

A tanúvallomásban Knapp elmondta, hogy az oroszok a történelem talán legnagyobb UFO-vizsgálatát folytatták le, amely egy évtizedig tartott. Elmondta, hogy beszélt egy orosz katonai tisztviselővel, Borisz Szokolov ezredessel, aki elmondta, hogy nem kevesebb, mint 45 olyan különböző incidens történt, amikor orosz vadászgépek összecsaptak UFO-kkal – ezek közül három esetben az orosz gépek lezuhantak, és két pilóta halálát okozták.

Az egyik incidens, amely igazán riadalmat keltett, egy ukrajnai szovjet interkontinentális ballisztikus rakétabázison (ICBM) történt. Szokolov szerint az ufók „valahogy átvették az irányítást a rakéták indítórendszere felett”.

Knapp a következőképpen írta le az esetet:

„UFO-k jelentek meg a bázis felett, elképesztő manővereket hajtottak végre a döbbent szemtanúk előtt, majd valahogy átvették az irányítást a kilövő rendszer felett. A rakéták az USA felé irányultak, és hirtelen felrobbantak. A vezérlő kódokat valahogyan beütötték, és a bázis képtelen volt megállítani azt, ami akár a 3. világháborút is elindíthatta volna. Aztán ugyanilyen hirtelen eltűntek az UFO-k, és a kilövésvezérlő rendszer leállt”.

Mit mond a zsidó hagyomány a földönkívüliekről?

Már a XIV. században volt olyan rabbi, aki azt a kérdést vizsgálta, hogy létezhet-e élet más bolygókon.

Ezen incidensek után az orosz védelmi minisztérium állítólag kihirdette az UFO-kra vonatkozó parancsot, miszerint békén kell hagyni őket, mivel „hihetetlen megtorló képességekkel rendelkezhetnek”.

Mindez elég riasztó, de ellentmond azoknak az állításoknak is, amelyeket az USA az 1960-as évek vége óta állít az UFO-król.

„1969 óta a hadseregünk álláspontja az volt, hogy az UFO-k nem jelentenek veszélyt a nemzetbiztonságra, és nem érdemelnek további vizsgálatot. Ez az elutasító hozzáállás egyenesen ellentétes azzal, ami a dokumentumokból, jelentésekből és belső feljegyzésekből kiderült” – írta Knapp.

„Magas rangú katonatisztek az UFO-rejtélyt ‘komoly ügynek’ tekintették. A FOIA-kérelmek révén feltárt iratnyomok azt dokumentálják, hogy a katonai vezetők tudták, hogy az UFO-k ‘valódiak, nem pedig kitaláltak’, hogy fémből készült űrhajók voltak, amelyek hihetetlen manőverekre voltak képesek, amelyek messze meghaladták a Földön ismert technológiát, és hogy nyugtalanítóan sok olyan eset volt, amikor az UFO-k úgy tűnt, hogy intenzív érdeklődést mutatnak katonai eszközeink, különösen a nukleáris fegyverek iránt.

Ha ez nem nemzetbiztonsági kérdés, akkor mi az?”

Az ufók évek óta kapcsolatban állnak Izraellel, állítja az izraeli űrprogram egykori vezetője

Haim Eshed szerint Donald Trump amerikai elnök is tud mindenről.