Az amerikaiak többsége már rettentően unja Bident és Trumpot is

Az amerikaiak többsége úgy véli, hogy sem Biden elnök, sem Donald Trump volt elnök „nem alkalmas” arra, hogy még egy cikluson át vezesse az Egyesült Államokat. Egy friss felmérés szerint az amerikaiak majdnem fele jövőre egy harmadik párt jelöltjét támogatná, ha pártjuk a két jelöltet indítaná.

A Yahoo News/YouGov felmérése szerint az amerikaiak 20%-a szerint a 80 éves Biden egyszerűen „alkalmatlan”, 12% szerint „túl öreg”, 10% szerint „korrupt”, 9% szerint „rossz munkát végez”, 3% szerint pedig „veszélyes”.

A megkérdezettek több mint egyötöde (21%) szerint a 77 éves Trump „veszélyes”, 17% szerint „korrupt”, 6% szerint „alkalmatlan”, 5% szerint „rosszul végezte a munkáját az első ciklusa alatt”, 2% szerint pedig „túl öreg”.

A válaszadók mindössze 36% szerint alkalmas Trump arra, hogy ismét elnök legyen, míg 27% mondja ugyanezt a hivatalban lévő Biden elnökről.

Ha ma lennének a választások, akkor a regisztrált szavazók 47%-a támogatja Bident, míg 43% Trumpot, 6% azt mondja, hogy nem tudja, melyiküket támogatná, 4% pedig azt, hogy valaki másra szavazna.

Szökésben lévő izraeli professzor: Terhelő információm vannak a Biden családról

Az IDF egykori alezredese azt állítja, hogy kulcsfontosságú információk birtokában van a Biden család kínai üzleteléseivel kapcsolatban.

A regisztrált demokratáknak és a demokratákhoz közel álló függetleneknek is csak az 53%-a szeretné, ha Biden lenne a demokraták jelöltje, míg 35%-uk azt mondta, hogy inkább valaki mást látna szívesebben. Ugyanakkor 69%-uk azt állítja, hogy államuk előválasztásán vagy választási kampányában az elnököt támogatná, míg 7%-uk Robert F. Kennedy Jr. és 5%-uk Marianne Williamson mellett tenné le a voksát.

A felmérést két nappal azután tették közzé, hogy Trump bejelentette, ő a célpontja Jack Smith különleges ügyész vizsgálatának a 2021. január 6-i, a Capitoliumban kitört zavargások ügyében – és ennek következtében valószínűleg egy harmadik vádemeléssel is szembe kell néznie.

Ezt a cikket szerkesztőségünk a sábát beállta előtt készítette és előre időzítve jelent meg az oldalon.

Szökésben lévő izraeli professzor: Terhelő információm vannak a Biden családról

Az IDF egykori alezredese azt állítja, hogy kulcsfontosságú információk birtokában van a Biden család kínai üzleteléseivel kapcsolatban.