Zsidó metálsztár: B@ssza meg Roger Waters!

David Draiman hatalmas tapsot kapott a tel-avivi közönségtől, amiért felszólalt az Izrael-ellenes zenész ellen – írja a Ynet.

A Disturbed zenekar énekese, David Draiman szerda este Tel-Avivban tartott fellépésén határozottan szólalt fel kollégája, Roger Waters ellen.

„B@assza meg Roger Waters!”

– mondta Draiman, válaszul pedig hatalmas tapsot kapott a közönségtől. Draiman elmondta, hogy a zsidó nép rosszabakat is átélt már a történelem során, mint Waters.

Az énekes elmondta, hogy a Roger Waters-félék kitalálhatnak bármilyen hazugságot, mi akkor is „ismerjük az igazságot”.

„A történelem ismeri az igazságot” – tette hozzá.

Creative Community for Peace on Twitter: „Hey, @rogerwaters 😂 @davidmdraiman has a message for you all the way from #Israel 🇮🇱Tonight’s @Disturbed concert in #TelAviv pic.twitter.com/6xALIm0cwV / Twitter”

Hey, @rogerwaters 😂 @davidmdraiman has a message for you all the way from #Israel 🇮🇱Tonight’s @Disturbed concert in #TelAviv pic.twitter.com/6xALIm0cwV

Draiman, aki izraeli gyökerekkel rendelkezik, az izraeli nemzeti himnuszt is elénekelte a koncerten, miközben az IDF emblémájával ellátott pólót viselt.

Draiman nem először szólalt fel Waters ellen. Egy korábbi, a Ynetnek adott interjúban azt mondta: „Lesznek olyan nagyszájú idióták, mint Roger Waters, akik úgy döntöttek, hogy nem veszik be a gyógyszereiket, és rátámadnak az emberekre az interneten, és mindenféle antiszemitákkal lógnak együtt”.

A zsidó metál ikon szerint nem kell foglalkozni az Izrael-ellenes gyűlölködőkkel

A Disturbed énekese arra buzdítja zenésztársait, hogy bátran lépjenek fel Izraelben.