Ingyen nézhető az amerikai konzervatív sikerfilm a Twitteren!

A „Mi az a nő?” című dokumentumfilm 24 órán át elérhető a Twitteren. 

A filmben Matt Walsh, a Daily Wire munkatársa körbejárja a transz-ideológia kérdését, progresszív orvosokat, politikusokat és aktivistákat kérdez meg a témában, valamint megszólaltatja az ellenoldalt is.

(A film elvileg magyar idő szerint péntek hajnali kettőig nézhető.)

Daily Wire on Twitter: „It’s the movie they really don’t want you to see: #WhatIsAWoman?Watch the explosive documentary starring @MattWalshBlog FREE on Twitter for 24 hrs. pic.twitter.com/qDi7thCNid / Twitter”

It’s the movie they really don’t want you to see: #WhatIsAWoman?Watch the explosive documentary starring @MattWalshBlog FREE on Twitter for 24 hrs. pic.twitter.com/qDi7thCNid

A Twitter csütörtök este korlátozta a The Daily Wire „What Is A Woman?” című dokumentumfilmjének elindítását a platformon, miután Elon Musk, a cég tulajdonosa korábban azt mondta, hogy a film korlátozására tett kísérlet „hiba” volt és „kijavítják”. A filmre először figyelmeztetést raktak és órákon át nem engedték megosztani.

Ella Irwin, a Twitter bizalmi és biztonsági osztályának vezetője – az az osztály, amely a jelek szerint felelős volt a címke felhelyezéséért – csütörtök délután hirtelen lemondott a vállalatnál. Belső Slack-fiókját a vállalat gyorsan deaktiválta – számolt be a Fortune.

„A nők kigúnyolása” — Egy úszónő, aki nem akar férfiakat a nők versenyében

Az Egyesült Államokban a progresszívok az egyenlőség nevében tönkretennék a női sportot, azonban vannak, akik ezt nem hagynák.