Konzervatív sztárriporter készített interjút Köves Slomóval

Magyarországra látogatott Dave Rubin konzervatív megmondóember, aki riportot készíteni érkezett hazánkba. A hírek szerint itt tartózkodása során Rubin interjút készített Orbán Viktor miniszterelnökkel, Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai tanácsadójával és Németh Zsolt külügyi államtitkárral is. 

Rubin, aki büszkén vállalja zsidó származását, a Danube Institute meghívására töltött három napot Magyarországon, műsora a The Rubin Report majd’ kétmillió feliratkozóval rendelkezik a Youtube-on, riportjait videóit sok millióan nézik szerte a világon.

A sztárriporter Köves Slomóval, az EMIH vezető rabbijával is készített interjút, a beszélgetésben a magyarországi zsidóság helyzetéről, biztonsági kérdésekről és világpolitikai eseményekről esett szó.

Külön érdekesség, hogy a beszélgetés után Köves rabbi megkérdezte Rubint, hogy vállalja-e, hogy tfilint, azaz imaszíjat tesz, Rubin pedig örült az ötletnek és büszkén mondta el az imaszíjra való áldást és a Smá Jiszráel (Halljad Izrael) kezdetű hitvallást.

Természetesen lapunk publikálni fogja Rubin Köves Slomóval készült interjúját, amint az nyilvánosságra kerül. De lapunk is készített interjút Rubinnal, ezt a beszélgetést is hamarosan olvashatják.

Köves Slomó helyretette a zsidózó Mazsihisz elnököt

„Mintha a „vér és becsület” ideológiájába is belekóstolt volna a Mazsihisz-elnök azon az ominózus széderestén Gyöngyösi asztal-szomszédjaként” – nyilatkozta Köves Slomó.