Rabbis romantikus komédiát csinál a Netflix

A Netflix csütörtökön jelentette be, hogy Adam Brody, akit leginkább a 2000-es évek közepén a Narancsvidék című tinidrámában Seth Cohen szerepében ismerhetünk, egy ” sármos rabbit” fog alakítani Kristen Bell oldalán egy készülő vígjátékban.

„A sorozatban Bell egy szókimondó, agnosztikus nőt alakít, aki beleszeret egy sármos rabbiba, akit Brody alakít, teljesen felborítva ezzel a biztonságos élettervét” – írta a streamer egy rövid közleményben.

A sorozatot Erin Foster vezeti, aki az NBC „The New Normal” című szitkomjának írója, és társalkotója a VH1 „Barely Famous” című mockumentary sorozatának. A nő áttért a zsidóságra, mielőtt 2019 végén feleségül ment Simon Tikhman zenei vezetőhöz és befektetőhöz.

Steven Levitan, a „Modern család” című sorozatot létrehozó zsidó televíziós veterán a vezető producer.

A most 43 éves Brody az elmúlt két évtizedben számos vígjátékban és sorozatban szerepelt, többek között egy másik Seth szerepében a Hulu „Fleishman bajban van” című sorozatában és szuperhősként a „Shazam!” filmes franchise-ban.

Brody San Diego külvárosában nőtt fel, és volt egy bár micvója. Bell, aki nem zsidó, számos sikeres sorozatban és filmben szerepelt, a „Veronica Mars”-tól a „Frozen”-en át a „The Good Place”-ig.

Keresztapa és Shtisel találkozása: itt az új haredikről szóló sorozat!

Az izraeli-belga koprodukcióban készült „Rough Diamonds” egy antwerpeni haredi család történetét meséli el, amely az alvilágba belesodródva próbálja életben tartani vállalkozását.