Palesztin terroristákat éltettek a Templom-hegyen a „békés imádkozók”

Palesztin hívők a „mártírokat” dicsőítő és a Hamász vezetőjét, Mohammad Deifet támogató jelszavakat skandáltak pénteken a reggeli ima végén a jeruzsálemi Templom-hegyen.

A közösségi médiában terjedő egyik videón látható, amint egy imám felszólítja a tömeget, hogy „védjék meg az áldott Al-Aksza mecsetet”, majd „mártírokat” dicsőítő jelszavakat skandál, a közönség pedig válaszul azt kiabálja: „Mi vagyunk Mohammad Deif népe”.

Deif az al-Kasszam Brigádok, a gázai Hamász terrorcsoport katonai szárnyának legfőbb parancsnoka, aki egyben 1995 óta Izrael „legkeresettebb” embere több terrortámadás megszervezése miatt.

🔥H&A🤝 on Twitter: „The Temple Mount, the holiest place for Jews, is used by the Palestinians for propaganda to kill Jews, the video, chants of praise for Muhammad Duff, the head of the military wing of Hamas pic.twitter.com/420pWKajnB / Twitter”

The Temple Mount, the holiest place for Jews, is used by the Palestinians for propaganda to kill Jews, the video, chants of praise for Muhammad Duff, the head of the military wing of Hamas pic.twitter.com/420pWKajnB

A Templom-hegyen nemcsak a Hamászt, hanem a nábluszi Oroszlánbarlang terrorista csoport molinóját is kifüggesztették a „békés imádkozók”. Az eseményekkel kapcsolatban egy személyt letartóztattak, és a rendőrség jelezte, hogy a terrorizmus támogatását kifejező transzparensekkel kapcsolatban további letartóztatások várhatók.

Ember! Most jövök a Templom-hegyről!

Alig lépett hivatalba Netanjahu új vallásos-cionista kormánya, máris valótlanságokat állítanak egyik miniszteréről a nemzetközi és hazai sajtó egyes szereplői.