A South Park kiparodizálta Harry herceget és Meghan Markle-t

A South Park e heti epizódja a „Kanada hercegét és hercegnőjét” mutatja be – egy fiatal királyi párt, akik hangosan könyörögnek a magánéletért, miközben felhívják magukra a figyelmet.

A vörös hajú herceg és felesége, aki pontosan ugyanazt a rózsaszín ruhát viseli, amit Meghan a 2018-as Trooping the Colour alkalmával, a herceg könyvét reklámozzák, amelynek borítója erősen hasonlít Harry Spare című memoárjára.

Az epizód tele van beszólásokkal a főszereplő Stan a rajzfilmbeli megfelelőjüket „buta hercegnek és a hülye feleségének” bélyegzi, míg Kyle a házuk előtt parkoló magánrepülőgépre panaszkodik.

Az epizód azzal kezdődik, hogy Kyle Kanadából adoptált öccse, Ike vigasztalhatatlan a hír hallatán, hogy a kanadai királynő – aki hasonlít a néhai II. Erzsébet királynőre – meghalt.

South Park episode ‘skewers’ Harry and Meghan

Sky News host Paul Murray says Harry and Meghan Markle were treated like the „prince and princess of me that they deserve to be” in the new episode of South Park, which makes fun of the Duke and Duchess of Sussex. „Harry and Meghan have got the South Park treatment,” Mr Murray said.

A kanadai herceg és hercegnő egy nagyszabású állami temetésen látható, ahol a királyi család többi tagja kifütyüli őket, azzal vádolva őket, hogy a kanadai monarchiát szidják.

A visszatetszésekkel szemben a pár megjelenik a reggeli televízióban, hogy magánéletüket követeljék.

A Good Morning Canada forgatására egy könyvet népszerűsíteni szándékozó herceg egy „Magánéletet akarunk” feliratú plakátot tart a magasba, míg a hercegnő transzparensén ez áll: „Ne bámulj minket!”.

A műsorvezető azt mondja Harrynek: „Mindent megkaptál, amit csak akartál. De azt mondod, hogy nehéz volt az életed, és most mindezt megírtad az új könyvedben, a Waaaagh-ban”.

(The Daily Mail/Spectator)

Lerombolhatja-e Harry Európa utolsó jelentős monarchiáját?

Az elmúlt években sokan feltették a kérdést, hogy vajon túlélheti-e a brit monarchia II. Erzsébet halálát. Harry herceg kampánya a családja ellen lesz ennek az első nagy tesztje.